Domov Aktivno življenjePotepanja Sprostitveni bioenergijski raj v zelenem zalivu

Sprostitveni bioenergijski raj v zelenem zalivu

34 ogledov

Salinera resort tik ob Krajinskem parku Strunjan

Slovenija skriva veliko počitniških biserov. Morda za naslednjega še niste slišali, a bi ga vsekakor morali obiskati – Salinera resort v Strunjanskem zalivu, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

Salinera resort v Strunjanu je majhno letovišče, ki se ponaša z izjemno lokacijo tik ob Krajinskem parku Strunjan in Strunjanskih solinah, kar pomeni, da si lahko najlepši slovenski zaliv ogledate kar peš.

Hotel Salinera**** – popolna sprostitev sredi narave  

Hotel Salinera je umeščen med bujno mediteransko rastje in bo navdušil vse, ki se radi zbujate ob ptičjemu petju, zvoku valov in klicih razposajenih galebov. Poleg udobnih sob, iz katerih se ponuja razgled na morje ali na park, vas sprostitev čaka tudi v wellness centru vitalnosti in pomladitve, v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo in parku z 12 energijskimi točkami.

Oaza mediteranske sprostitve 

Prepustite se sprostitvi in pomladitvi v zelenem zalivu z energijskimi točkami! Izberite enega od naših terapevtskih, sprostitvenih in negovalnih programov za telo in obraz. Razvajajte se z blatnimi oblogami in pilingom s soljo ali se pogrejte v raznolikem svetu savn s sredozemskimi savna programi. Za piko na i se sprehodite še po bioenergijskem parku in ponovno vzpostavite stik sami s sabo.

Morske zgodbe prenovljenih apartmajev

Udobni prenovljeni Apartmaji Salinera se nahajajo na hribčku z razgledom na Strunjanski zaliv, v katerem lahko uživate kar z balkona ali terase. Gostom apartmajev so na voljo vse storitve letovišča Salinera – sprostitev v bazenih z morsko vodo in poživljajočih wellness tretmajih ter polpenzionsko kulinarično razvajanje z lokalno ponudbo.

Aktivnosti na svežem morskem zraku 

Salinera resort je kolesarjem in pohodnikom prijazno letovišče, ki nudi tudi hrambo in izposojo koles. Uporaba slednjih je idealen način za odkrivanje široko razpredenih poti po polotoku, ki vodijo do očarljivih sosednjih obmorskih mest, kot so Izola, Piran in Portorož, popeljejo pa vas tudi v slikovito zaledje. V neposredni bližini resorta se nahaja tudi Krajinski park Strunjan, ki z Mesečevim zalivom in solinami velja za enega najlepših neokrnjenih koščkov narave v Sloveniji.

Ugodne izven sezonske ponudbe

Če se odločite za pomladni sprostitveni oddih v Salinera resortu, je bivanje v Hotelu Salinera marca in aprila še posebej ugoden! Seniorje bo razveselil paket Zlata leta z 10 % popustom , ljubitelji wellness razvajanja pa ne spreglejte Sprostitvenega paketa, ki poleg bivanja s polpenzionom vključuje tudi masažo in obisk savn.

Naročnik oglasa je SAVA TURIZEM d.d.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi