Domov Aktivno življenjePotepanja Wellness, ki ga je navdahnila moč prekmurske narave

Wellness, ki ga je navdahnila moč prekmurske narave

11 ogledov

Masaže, kopeli, tople savne, lepotna nega – prav z vsako od wellness storitev v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, boste korak bližje dobremu počutju.

V Termah 3000 – Moravske Toplice lahko oddih združite s skrbjo za zdravje! Za vaše razvajanje skrbita 2 wellness centra, Wellness Thermalium s prekmursko obarvanimi tretmaji in sodobnimi medico-wellness storitvami ter Thai center Livada z izbranimi tajskimi masažami in rituali. Svoja čutila boste tako lahko razvajali s ščepcem Prekmurja in njegovimi blagodejnimi naravnimi danostmi, med katerimi nedvomno izstopa naša črna termo-mineralna voda.

Prepustite se črnini moravskih vrelcev

Moravska termo-mineralna voda iz Term 3000 je bila leta 1964 razglašena za naravno zdravilno sredstvo. Blagodejna je za številne tegobe, med drugim pri revmatizmu. Še posebej je učinkovita v svoji nefiltrirani obliki, ki jo najdete v t.i. črnih kopelih.

Blagodejni učinki edinstvene črne termo-mineralne vode: tonizira in osveži organizem, pomirja in pospešuje porjavitev kože na soncu, pomiri in zmanjša živčno napetost, izboljša prekrvavitev in pozitivno vpliva na kronične vnetne procese, ima analgetski, protibolečinski učinek, poživlja in osvežuje telo.

Masaže, kopeli in rituali s ščepcem Prekmurja

V naše tretmaje smo ujeli ščepec prekmurskih naravnih danosti. Prepustite se masaži Panonski travnik z oljem iz zelišč, masaži z bučnim oljem, različnim antistresnim masažam ali masažam z vročimi kamni. V naših ritualih spoznajte blagodejno moč kombinacije oblog iz blata, aromaterapije, pilingov in pomlajevanja s starodavnimi postopki, kot je krtačenje celega telesa.

Doživite vitalno energijo milijonov let

V Wellnessu Thermalium najdete septarije, več milijonov let stare kamne, ki vas napolnijo z energijo in vam pomagajo lajšati tegobe. Sprostite se v umirjenem okolju in dovolite, da vas blagodejna energija odpelje na pot dobrega počutja.

Sprostitev v objemu ajde

V sprostitvenem delu notranjega termalnega parka vas pričakujejo savne in leden vodnjak, ob njih pa ležalniki z blazinami, polnjenimi z ajdovimi luščinami. Blazine sproščajo, mikromasirajo in uravnavajo toploto telesa.

Sprehodite se po bosonogi poti in objemite drevesa

Sprehodite se po bosonogi poti, ki jo sestavlja šest naravnih podlag iz prekmurske narave. Hojo po bosonogi poti priporočamo vsem, ki se počutite utrujeno in preživite veliko časa v zaprtih prostorih. Za počitek in umiritev se lahko zatečete tudi v objem dreves. Drevesa so vir življenjske energije in pozitivno vplivajo na počutje, pomirjajo ter napolnijo z energijo. Vsako drevo ima svoje specifične lastnosti.

5-zvezdični oddih za dobro počutje v Hotelu Livada Prestige

Privoščite si nepozaben oddih za sprostitev in dobro počutje v do zdaj edinem 5-zvezdičnem hotelu v Prekmurju – našem Hotelu Livada Prestige. Prepustite se obilju dobrega z wellness razvajanjem, sproščujočim objemom termo-mineralne vode, v kateri lahko uživate tudi v hotelskih sobah, raznolikih termalnih bazenih in okusno prekmursko kulinariko, za katero skrbi ubrani kuharski tandem dveh prekmurskih chefov.

 

Naročnik oglasa je Sava Turizem d.d.

 

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi