Domov BivanjeGospodinjstvo Več kot 1250 izdelkov iz Mimovrste je zdaj na voljo na Glovu, s hitro dostavo v Ljubljani

Več kot 1250 izdelkov iz Mimovrste je zdaj na voljo na Glovu, s hitro dostavo v Ljubljani

22 ogledov

Glovo, večkategorijska platforma, ki uporabnikom omogoča dostop do hrane in različnih vrst izdelkov na zahtevo, je sklenil partnerstvo z Mimovrste, največjo spletno trgovino v Sloveniji. S tem sodelovanjem Glovo širi svojo hitro trgovsko ponudbo na slovenskem trgu in omogoča uporabnikom dostop do še večjega nabora izdelkov.

Kupci iz Ljubljane imajo zaradi novega partnerstva zdaj neposredno v aplikaciji Glovo dostop do več kot 1.250 izdelkov, ki jih ponuja Mimovrste, s hitro dostavo na dom, v 30 minutah.

Trenutna ponudba Mimovrste v aplikaciji Glovo vključuje 16 kategorij izdelkov. Med najbolj priljubljenimi so šolske potrebščine, avdio/video oprema, igre, računalniški dodatki, gospodinjski aparati, kozmetika, in mnogi drugi. Po besedah predstavnikov podjetij se bo ponudba izdelkov nenehno osveževala in nedvomno širila, kar bo kupcem omogočilo še večjo izbiro.

Sodelovanje z družbo Glovo in vključitev med ponudnike v aplikaciji je za Mimovrste prvo sodelovanje te vrste. Uporabniki Glova so tako prvi, ki bodo imeli koristi od enostavnega in hitrega dostopa do teh izdelkov, in sicer kar od doma ali iz pisarne.

Trenutno je v aplikaciji Glovo dodana ena lokacija tega slovenskega trgovca. Podjetji napovedujeta, da se bo v primeru uspešnega sodelovanja število lokacij v naslednjih mesecih povečalo: dodana bo lokacija v Mariboru in še ena v Ljubljani, s čimer bodo še bolje pokrili povpraševanje kupcev.

O podjetju Glovo

Glovo je ena prvih tehnoloških storitev za hitro dostavo, ki vključuje več kategorij izdelkov in kot takšna povezuje restavracije, lekarne, trgovske verige in trgovine z živili, vključno s kategorijo »karkoli«, ki uporabnikom omogoča, da v svojem mestu naročijo vse, kar želijo. Podjetje Glovo, ki je bilo ustanovljeno leta 2015 v Barceloni, deluje na 25 trgih v več kot 1500 mestih v jugozahodni Evropi, vzhodni Evropi in Afriki. Poslanstvo podjetja Glovo je, da vsem prebivalcem mesta, v katerem deluje, omogoči hiter dostop do vsega, kar mesto ponuja. Na ta način lahko uporabniki storitve Glovo uživajo v izbranih izdelkih, kadarkoli in kjerkoli.

O podjetju Mimovrste

Mimovrste je del skupine Allegro – najbolj priljubljenega spletnega trgovca v CEE. Skupina ima več kot 18 milijonov aktivnih kupcev v regiji, zagotavlja najboljše cene, izjemno široko ponudbo, hkrati pa lokalnim trgovcem omogoča izkoriščanje potenciala mednarodnega trga.

Naročnik oglasa je Sidera d.o.o.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi