Domov LepotaLepota Macadamia Natural Oil: Arganovo in makadamijevo olje za popolno pričesko

Macadamia Natural Oil: Arganovo in makadamijevo olje za popolno pričesko

5 ogledov

Z oljem makadamije in z arganovimi semeni nam je narava omogočila dve zelo učinkoviti sestavini za zdrave lase in kožo.

 

Makadamija za mehkobo in neverjeten lesk

Makadamija olje je že tisočletja znano po visoki hranilni vrednosti in lastnostmi, ki izboljšujejo zdravje. Danes je tudi zelo spoštovano kot učinkovina, ki izjemno dobrodejno deluje na lase in kožo. Makadamija olje je ekstremno lahko, ki ne obteži las. Edinstvena sestava olja je nerazložljivo podobna in kompatibilna s sebumom. Sebum je pravzaprav naravno olje, ki ga izloča lasišče. In ta unikatna podobnost med oljem in sebumom je razlog, zakaj je olje makadamije tako učinkovito.
Olje se neverjetno hitro vpije in penetrira v lase – posledica je obnovitev strukture, mehkoba in neverjeten lesk las. Prav tako olje zato ščiti lase pred kemičnimi sestavinami, vročine in poškodbami las, zaradi naravne UV zaščite.

Tekoče zlato za zdrave lase

Iz plodov drevesa argana, ki raste samo v Maroku in je znano po tem, da četudi enkrat odmre, lahko po sedmih letih ponovno oživi, pridobivajo Maročani arganovo olje. Je pravi lepotni čudež, saj pomlajuje kožo in zdravi razne kožne bolezni. Ker je zelo bogato z vitaminom E (ima ga dvakrat toliko kot olivno olje), je močan antioksidant, poleg tega pa se lepo vpija in na koži ne pušča mastnih sledi. Arganovo olje je idealno za vlaženje las. Ker je bogato z maščobnimi kislinami omega-3 in omega-9, lahko prodre globoko v notranjost lasu in nahrani poškodovane lasne folikle. Tako lase obnavlja, preprečuje novo cepljenje lasnih konic in pretirano izpadanje. Deluje “pomlajevalno” na lase od narastka do konic, jih ojača, poveča prožnost in izboljša zdravje las.

Skrivnost obeh olj je združena: Macadamia Natural Oil

Obe olji najdete v profesionalni liniji izdelkov za nego las, ki je združila moč arganovega olja in hranilne lastnosti makadamijevega olja. Izdelki so mešanica makadamija in arganovega olja s posebnimi rastlinskimi izvlečki, ki ustvarijo ultimativne rezultate na laseh in najboljšo nego las, kar ste jo kdaj doživeli.
Izdelki Macadamia Natural Oil lase ekstremno negujejo, obnavljajo, dajejo neverjeten lesk in zdrav videz tudi pri najbolj problematičnih laseh. To so prave terapevtske in energijske “bombe” za poškodovane, suhe, neobvladljive, tanke in oslabele lase.

Z linijo Macadamia Natural Oil se osvobodite:

– neobvladljivih,
– krepastih,
– poškodovanih,
– suhih,
– nevoljnih las.

Tudi zvezdniki prisegajo nanjo!

Dovolite lasem, da zasijejo z vso močjo. Privoščite ji mešanico arganovega in makadamijevega olja, združeno v enem. Na linijo izdelkov Macadamia Natural Oil prisegajo številne zvezdnice, med katerimi je tudi žena postavnega hollywoodskega igralca Channinga Tatuma, Jenna Dewan. Jenna pravi, da je Macadamia Natural Oil pri njej enostavno nepogrešljiva, saj le z njo lasem ponudi vse, kar potrebujejo.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi