Domov Odnosi in družinaLjubezen in spolnost Darilo – naj bo letos nekoliko drugačno

Darilo – naj bo letos nekoliko drugačno

2 ogledov

Izogibanje spolnosti in odtujevanje dveh, ki se imata rada, se najpogosteje pojavi zaradi preobremenjenosti , vsakodnevnih gospodinjskih obveznosti, hitrega tempa življenja, stresa, nemalokrat tudi strahu pred izgubo službe ali mobinga, kateremu so dandanes mnogi izpostavljeni.
Vse to je razumljivo, ampak ravno zaradi vsega naštetega je skorajda nujno, da se partnerja prepustita užitku, se sprostita, razbremenita misli in se predata spolnosti. Orgazmi nas pomirjajo, odženejo stres in nam povrnejo energijo.

V veselem decembru si torej vzemite čas in se posvetite drug drugemu, namerno izklopite televizijo, telefone in računalnike. »Raje prižgite svečke, odprite šampanjec in se prepustita predigri. Uporabita čokolado, ki je poznana kot dober afrodiziak. Z njo naredite poslikavo po telesu, nato pustite, da se vaš partner z njo posladka. Iskrico strasti bo prižgalo tudi masažno olje, ki bo sprostilo telo in duha ter poskrbelo, da boste lažje prišli do vrhunca. Manjkati ne sme stimulacijska igračka, ki naj bo kvalitetna, silikonska z baterijami, s katero boste poiskali erogene cone telesa in stimulirali G točko tako pri njemu in kot pri njej,« svetuje strokovnjakinja za spolnost in z nasmehom doda: »Seveda, tudi moška G točka obstaja!«

Strokovnjakinja za spolnost še svetuje, naj se letos pod novoletno smreko najde tudi kakšno lepo darilce, ki je seksi. »Dandanes so te igračke že zelo privlačne, tudi praktične, seveda. Zato nikar ne odlašajte in si polepšajte silvestrski večer. Dobrodošli ste v Gornjem trgu, da vam svetujem in pojasnim, kaj vse je na voljo … Razmislite o erotičnem perilu in dovolite, da vam nekoliko popustijo zavore ter si ne dovolite, da se v vas prikradejo tabuji analnih odnosov, masaže prostate ali kaj podobnega. Damam naj partnerji privoščijo kroglice za izvajanje Keglovih vaj …« Če boste spet prižgali ogenj ljubezni, bodo izgovori za izogibanje spolnim aktivnostim izzveneli.

»Vse premalo se predajamo posteljnemu užitku, zato se je treba potruditi in vsakodnevno posvečati pozornosti partnerju ali partnerki. Ne pozabite, da morate imeti radi tudi sami sebe,« poudarja Nada, ki ob koncu pogovora poudari, da je še vedno najpomembneje, da se vsak dan iskreno objamemo za dobro jutro, si naklonimo prijazen poljub pred odhodom v službo in po prihodu iz nje. »Naučimo se uživati ob trenutkih, ko se počutimo povezani, ljubljeni, zadovoljni in zadovoljeni.«

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi