2.3 C
Ljubljana
nedelja, 29 januarja, 2023
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ona-on.com uvaja številne novosti

Dvosmerno ujemanje profilov, spoznavni avtopilot, prihajajo pa tudi priporočila in cekinčki! Na ona-on.com, v pripravi na vstop na tuje trge pod novo blagovno znamko, uvajajo nekatere novosti, ki so inovacija tudi v globalnem merilu. Ob uvedbi le-teh smo vprašali vodjo spoznavnega servisa ona-on.com, Luko Kogovška, kaj točno so in o razlogih zanje.

Lansko leto ste kot prvi spoznavni servis na svetu uvedli časovnico, kontaktni filter, korake do uspeha in virtualno asistenco … Zdaj dodajate številne nove storitve. Ali samski res potrebujejo vse to?

Luka Kogovšek: Že več kot desetletje stremimo k temu, da ponudimo najboljšo možno storitev za samske, ki iščejo partnerski odnos. Najboljšo v svetovnem merilu, saj nameravamo vstopiti tudi na tuje trge, kjer moramo biti z naskokom najboljši servis za samske iskalce resnih zvez.

Kako pa se vse te novosti odražajo med uporabniki?

Luka Kogovšek: Zelo smo zadovoljni, saj opazno povečujemo dominanco na slovenskem trgu, kar najlepše ponazarja število parov, ki se vsako leto poslovijo od nas, lani jih je bilo kar 1.512.

V primerjavi z drugimi ponudniki spremljamo število iskanj na Googlu med Slovenci, kjer beležimo 3x več zanimanja za ona on kot za ostale ponudnike, kar je izjemno.

K novostim. Prva je dvosmerno ujemanje profilov. Kaj je to?

Luka Kogovšek: Bogate izkušnje povezovanja samskih v resne zveze in tehnologija nam omogočata, da na podlagi več kot 20-ih kriterijev izračunamo dvosmerno ujemanje samskih, ki za 95 % samskih predstavljajo kritične dejavnike odločitve, ali se bosta ujela v potencialu razvoja partnerskega odnosa.

 

“Zamislite si, da pridete v lokal s samskimi in v nekaj sekundah izveste koliko je vsaka oseba ustrezna za vas in hkrati vi za njo glede najpomembnejših elementov kompatibilnosti, npr. starosti, izobrazbe, značaja, življenjskega statusa, otrok, navad in razvad, hobijev, oddaljenosti, finančnega statusa, življenjskega nazora, ipd…, in ne le fizičnega izgleda, ki ga sicer najprej opazite pri spoznavanju v živo”.

Odslej bo takoj jasno kako se ujameš z vsemi na ona-on.com, ko obiščeš njihove profile. Brez izgube časa z zamudnim iskanjem primernih kandidatov.

 

Dvosmerno ujemanje profilov na ona-on.com

Druga novost je spoznavni avtopilot. Kaj je in kako deluje?

Luka Kogovšek: Marsikomu se je že zgodilo, da je pisal dolga sporočila, pa ni nikoli dobil odgovora. In zato je bilo spletno spoznavanje za marsikoga časovno zamudno in neučinkovito, še posebej to velja za nerodno tipkanje sporočil na mobilnih telefonih. Da ne govorimo o slovničnih in tipkarskih napakah, ki so pogoste pri mobilnem dopisovanju in puščajo na drugi strani slab vtis. Prvi vtis pa je samo eden!

“Spoznavni avtopilot samskim omogoča, da sestavijo najboljše uvodno sporočilo in ga samodejno izmenjajo z vsemi samskimi na podlagi prvega medsebojnega ujemanja”.

Spoznavni avtopilot v akciji na ona-on.com

Ko se torej samski osebi medsebojno ujameta na ona-on.com (šanse, simpatije ali zmenki), si odslej lahko avtomatsko izmenjata svoji uvodni sporočili, kar pomeni, da njuno povezovanje ne zastane, ni podvrženo težavam tipkanja, ali pa dejstvu, da obeh v trenutku nastanka ujemanja ni online, saj si takoj izmenjata uvodni sporočili, ki vodita v nadaljnje spoznavanje proti zmenku v živo.

Spoznavnega avtopilota uvajamo na podlagi več kot 6-mesečnega testiranja in izboljšav uvodnih sporočil, ki so se izkazala za zelo uporabna pri navezovanju prvih stikov med samskimi, saj le-ta dvigujejo verjetnost za razvoj pogovora med dvema, ki sta izkazala zanimanje drug za drugega, za več kot 80%.

V razvoju imate še nekaj drugih novih storitev?

Luka Kogovšek: Da in tudi v Sloveniji bodo že v prvi polovici 2023 na voljo nove storitve, med katerimi so tudi priporočila kandidatov s strani virtualnih asistentov (matchmaking) in tudi nova virtualna valuta – cekinčki.

Kaj bodo ONA ON priporočila?

Luka Kogovšek: Ona-on.com priporočila so napredna oblika posredovanja, kot ga ponujajo specializirane agencije za zasebno posredovanje pri iskanju partnerjev.

Na kratko, dvosmerno ujemanje profilov, fizični izgled, skupni interesi in astro ujemanje so dejavniki, ki jih upoštevamo, da ti virtualna asistenta Tina & Luka občasno priporočita najboljšega kandidata / kandidatko zate, v kolikor še nista vzpostavila stika.

Virtualna asistenta Tina & Luka poiščeta kandidate zate na ona-on.com

Cekinčki, darila…, lahko poveste kaj več o tem?

Luka Kogovšek: Ona-on.com bo v kratkem samskim omogočil, da z aktivnostjo pridobijo (lahko pa tudi kupijo) virtualno valuto – cekinčke, s katerimi jim bodo na voljo številne dodatne storitve, kot so:

– izpostavitev med zadetki iskanja;
– izpostavitev nad časovnico;
– pogostejše pojavljanje med kandidati za zmenke;
– pošiljanje daril in multimedijskih vabil na zmenke vsem, ki so jim všeč;
– in nekatere druge, prihajajoče storitve…

S tem bomo najbolj aktivnim iskalcem resnih zvez omogočili prednost pri iskanju partnerja, saj bodo znatno bolj izpostavljeni, imeli bodo možnost napredne komunikacije z darili in atraktivnimi vabili na zmenke ter posledično več stikov in zmenkov.

Koliko pa bodo vse te dodatne storitve stale?

Luka Kogovšek: Dodatne storitve so in bodo zaenkrat na voljo vsem članom brez doplačil (razen v primeru nakupa cekinčkov), srednjeročno pa bodo predstavljale del premium storitev.

Veliko uspeha z vsemi novostmi in pri vstopu na tuje trge!

Luka Kogovšek: Hvala in seveda, če iščete resno zvezo, pa še niste brezplačno preizkusili ona-on.com, kliknite tukaj za brezplačni preizkus brez obveznosti.

Povezani članki

Zadnji članki

Okrepite svoje zdravje v Zdravilišču Radenci

Zdravilišče Radenci, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, se ponaša s 140-letno zdraviliško tradicijo, dvesto petdesetimi sončnimi dnevi dni...

Pravilo štirih plasti

Telesna temperatura se lahko na prostem hitro in pogosto spreminja. Na srečo je tehnika plastenja preprost način, ki se jo splača naučiti, saj vam...

Večina kupcev pametnih ur izbere raje tradicionalni in ne športni videz

Huawei, vodilni svetovni proizvajalec pametnih nosljivih potrošniških naprav, predstavlja Poročilo o vpogledu v trg pametnih ur. Poročilo predstavlja ugotovitve in ponuja poglobljen vpogled v...

Navdušeni boste nad njegovo učinkovitostjo

Robotski sesalnik ima lahko še tako veliko baterijo, ki dovoli dolgotrajno delovanja ob največji moči vakuumskega motorja, in briljantno navigacijo, s katero doseže vse...

Premagajmo bolečine hitro in varno

Vas pestijo kronične bolečine. Imate revmatska obolenja, morda artritis? So vaši sklepi otrdeli in zaradi bolečine trpite? Bolečine v sklepih so lahko zelo ovirajoče za...

Kaj bomo kupovali na letošnjih razprodajah?

Tukaj so zimske razprodaje – večina že ima izdelan seznam tistih najbolj zaželenih kosov oblačil in obutve, seveda pa se mnogi nakupovanja lotijo zelo...

Nikar se ne odpovejte eni najbolj priljubljenih oblik zabave

Podkast oziroma kot veleva iskriva prenesenka poddaja, je v bistvu radijska oddaja, ki jo lahko posname praktično kdorkoli, ter je na voljo kadarkoli in...

Robot bo čistil v harmoniji z vami

Ne ljubi se vam pretirano ukvarjati z robotom, ki ste ga kupili z namenom, da vas razbremeni in ne, da vas obremeni z dodatnimi...

Pet nasvetov, da boste zagotovo izpolnili novoletno zaobljubo

Vsako leto enak postopek. Zastavimo si peščico zaobljub z dobrimi nameni. Več gibanja, bolj zdravo prehranjevanja ali morda več prebranih knjig. Navdušeni smo in...

Hladen veter, tema ter oblaki in sneg na obzorju? ODLIČNO!

Zima je tu v vsej svoji mogočnosti: dnevi se krajšajo, hitro se stemni, temperature padajo, jezera vabijo, da se spremenijo v zmrznjene plošče ledu,...