Spletna ljubezen v 2022

7 ogledov

Leto je skoraj pri koncu in na ona-on, največjem slovenskem spoznavnem servisu za resne veze, lahko z zadovoljstvom povemo, da nam je tudi letos uspelo združiti zavidljivo število srečnih parov.

Kar 3.028 uporabnic in uporabnikov nam je pomahalo v slovo z razlogom, da so spoznali partnerja. Da smo v slovenskem okolju najuspešnejši dokazuje spodnji graf, ki smo ga pridobili na strani Google Trends:

VIR: (Google Trends, podatki v živo): ona on, badoo, twoo, tinder – Razišči – Google Trendi

Uvedli smo številne novosti (časovnica, spremenjena podoba za uporabnike računalnikov, …). Nekatere funkcionalnosti, ki bodo še olajšale iskanje prave ljubezni, pa sledijo kmalu po novem letu (dvosmerno ujemanje, priporočila na podlagi izpolnjenega profila, …).

Kaj pravijo številke?

Statistike so tiste, ki nam povedo veliko o uspešnosti. Na ona-on smo jih beležili skozi celo leto. Poglejmo, kako smo se spoznavali Slovenci, ki iščemo resno vezo.

V 2022 se je ona-on pridružilo 33.318 novih uporabnikov (skupaj jih lahko naštejemo že preko 210.000). Ena od brezplačnih funkcij, ki jih servis ponuja, je ogled profila in le-teh se je v enem letu nabralo preko 26 milijonov.

Uporabniki so objavili skoraj 100.000 svojih fotografij (op. pogoj za objavo je, da je oseba na fotografiji vidna, ostale slike so zavrnjene). Poslanih je bilo kar 12 milijonov sporočil in dodatno oddanih 74.312 komentarjev na fotografije.

Priljubljene funkcije, ki so na voljo članom, so si sledile takole: 1,5 milijona dodanih simpatij, 86.980 poslanih vprašanj GO?, 46.910 ujemanj oziroma dogovorov za zmenek ter 7.461 minut pogovorov preko avdio video zmenkov.

Naj uporabnik in naj uporabnica ona-on

Uporabnik, ki je požel največ pozornosti s strani deklet, je moški star 49 let, rjavih oči, rjavih las. V višino meri 182 cm in prihaja iz Savinjske doline ter obožuje kužke. 

Uporabnici, ki sta bili na drugi strani najbolj zaželeni, pa sta kar dve. Prva, ki je prejela največ sporočil je Ljubljančanka, stara 36 let, svetlih las in rjavih oči. V višino meri 165 cm. Med hobije uvršča umetnost in je ponosna lastnica kužka.

Druga, ki je imela največ ogledov profila, pa je Ljubljančanka, modrih oči in rdečkastih las. Visoka je nekaj malega čez 170 cm, stara 37 let in prav tako obožuje pse.

Kaj pa ti? Še iščeš pravo ljubezen?

Na ona-on nam je pomembno, da uporabniki dobijo tisto kar iščejo – torej ljubezen in pravega partnerja zase. Za dosego tega cilja smo pripravili številne korake, ki skrajšajo, predvsem pa olajšajo pot do uresničitve cilja. Registriraj se in izkoristi brezplačni preizkus.

Kakšen je torej recept za uspeh v 2023?

Ko iščemo ljubezen, moramo najprej vedeti, kaj želimo – in na ona-on izpolniti svoj profil v celoti. Naslednji pomemben korak je, da smo pri iskanju aktivni. Ni dovolj le opazovati in čakati, ali nas bo kdo opazil. Raje pojdimo v akcijo in pišimo izbranim osebam. Aktivnost zagotovo vodi v uspeh.

Klepetanje naj ne poteka v nedogled. Po določenem času je potrebno virtualne znance spoznati tudi v živo. Preden se odločimo za to, pa se seveda prepričajmo, da je oseba na drugi strani vredna našega časa – možnosti za to je na ona-on veliko: preverimo slike, preberemo opis profila, avdio video klic, … Srečno!

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi