Domov ZdravjeZdravo življenje Kako se spopasti z uhajanjem urina

Kako se spopasti z uhajanjem urina

6 ogledov

Že to, da sem bila v meni, je bilo zame dovolj hudo. Ko pa sem odkrila, da mi je začel uhajati urin, se je začela prava mora…

To izkušnjo sem že imela. Bila sem v dvajsetih letih , rodila sem prvega otroka in opazila, da včasih ko kihnem, zmočim spodnje hlačke. Uporabila sem higienske vložke in o tem nisem preveč razmišljala – dokler se ni ponovilo.

Po treh desetletjih, ko sem prišla v meno, se je moja težava ponovila. Tokrat higienski vložki niso zadostovali.

Poizkusila sem manj piti, ampak zaradi dehidracije sem se slabo počutila in bolela me je glava. Ob koncih tedna sem nehala obiskovati prijatelje, saj mi je bilo neugodno zaradi neprijetnega vonja, ki me je spremljal. Vedno sem imela s seboj rezervno spodnje perilo, brisače, higienske vložke in dezodorant. Nosila sem temna, ohlapna oblačila in po petintridesetih letih začela spati v ločeni postelji.

Osebna zdravnica mi je povedala, da meno lahko spremlja nehoteno uhajanje urina in mi predstavila rešitev: TENA Lady predloge, ki so narejene tako, da preprečijo moker občutek in širjenje neprijetnega vonja. Predloge so manjše od higienskih vložkov, ampak odlično delujejo in z njimi se počutim veliko bolj samozavestno.

Prijateljica mi je povedala, da jih naroča kar v spletni trgovini www.tenatrgovina.si. TENA Lady predloge sedaj tudi jaz naročam preko spletne trgovine, ker je enostavno, registracija ni potrebna, plačam jih lahko po povzetju ali s plačilno kartico in vedno mi jih zapakirajo tako diskretno, da nikoli ne bi pomislila, da so v paketu pripomočki za zaščito pri inkontinenci. Nabor izdelkov je velik, cena je ugodna in dostava hitra.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi