Domov Aktivno življenjeOprema Do robotskega sesalnika iRobot Roomba najceneje v mesecu črnega petka

Do robotskega sesalnika iRobot Roomba najceneje v mesecu črnega petka

3 ogledov

Danes in v prihodnjih dneh (morda celo tednih) se splača preverjati spletno stran https://www.irobot.si/.

Izvedeli smo, da se obetajo noro dobre ponudbe izredno kakovostno izdelanih, tehnološko naprednih in učinkovitih robotskih sesalnikov iRobot Roomba!

Za pionirja robotskih sesalnikov ameriško podjetje iRobot velja, da se trudi nuditi najboljše razmerje med zmogljivostjo in kakovostjo na eni strani in ceno na drugi. Nakup sesalnika Roomba se vedno izplača, saj preverjeno deluje vrsto let, poleg tega pa je v Sloveniji zanj na voljo odlična servisna storitev. Brezskrbna večletna uporaba pa praktično pomeni, da je strošek nakupa neprimerno ugodnejši kot pri marsikaterem tekmecu, katerega nakupna cena je nižja, a ne zdrži niti pol toliko. Roomba, ki bo delovala vrsto let, vas bo stala občutneje manj od sesalnika, ki se bo dokončno pokvaril oziroma popravilo ne bo gospodarno, v nekaj letih. Kljub temu bo vsak vesel, če bo za tako kakovostno napravo plačal čim manj. Ne boste verjeli. Tudi to je mogoče. Kateri modeli bodo na voljo po ugodnejših cenah, naj za enkrat ostane skrivnost. Razkrili jo bodo na spletni strani www.irobot.si, zato vas vabimo, da jo v tem času pogosteje obiskujete. Dober nakup pa zahteva še nekaj. Vedenje, kateri robotski sesalnik potrebujete.

Za manj zahtevne, ki ne sklepajo kompromisov pri čiščenju

Večino robotskih sesalnikov iRobot odlikuje odličen sistem dveh gumijastih krtač, ki sta nadvse učinkoviti v pobiranji smeti in prahu, hkrati pa ju je še izredno preprosto čistiti. Ima ju tudi sesalnik Roomba i5, ki ga poleg tega odlikuje še dostopnejša cena, sistematično sesanje in sposobnost hranjenja tlorisa prostora. Praktično to pomeni, da ga je mogoče po želji poslati samo v izbrano ali izbrane sobe. Pri tem robotu je zanimivo še nekaj. Za navigacijo ne uporablja kamere, temveč druga vgrajena tipala, zato lahko sesa celo v popolni temi. Najbolj je primeren za manjša stanovanja ali za posameznike, ki robotski sesalnik najraje »poganjajo« ročno. Ko so doma in sobo za sobo. Čeprav je povezan v domače omrežje, mu velikost prostor ne povzroča preglavic in omogoča aktivacijo na daljavo ali delo po urniku.

Vsestranski robot, primeren za vse

Če niste popolnoma prepričani katero, potem predlagamo Roombo i6. Strinjali se boste, da gre za med vsemi najbolj uravnotežen model v zmogljivostih in funkcijah. Za navigacijo koristi kamero na hrbtu, sesa sistematično in se nikdar ne izgubi. Naj bo tloris stanovanja še tako razvejan in velik. Kot ostali roboti se namreč lahko vrne na postajo, če mora med delom napolniti baterijo. Ker je navigacija s kamero natančna, lahko na tlorisu v aplikacije narišete področja ali črte v prostoru, preko katerih robot ne sme. S tem mu omejite površino sesanja in preprečite, da bi karkoli poškodoval. Še posebej hvalevredno, ko imate domačega ljubljenčka in nočete, da bi pred sabo potiskal posodice za hrano in vodo.

Še stopničko višje

Roomba j7 in Roomba Combo j7 ste si na videz zelo podobna. Odlikuje ju kamera na sprednjem delu, s katero robot vidi in prepozna predmete. To je pomembno, ko so na tleh morebitni iztrebki domačih ljubljenčkov, kabli, v katere bi se lahko zapletel ali drugi lahki predmeti, ki jih drugi roboti preprosto potiskajo pred seboj. Odlikuje ju izredna sposobnost učenja. Ko so pred dobrim letom predstavili Roombo j7, je znala prepoznati nekaj predmetov, do danes se jih je naučila že več kot 80. Zaradi sposobnosti prepoznave je ta model popoln za stanovanja, kjer so pogosto na tleh različni predmeti.

Inovativna rešitev za popolno hkratno sesanje in brisanje tal

Kot pove že ime, gre za kombinirano napravo za hkratno sesanje in brisanje tal. A to počne drugače in boljše od tekmecev. Krpa robota Roomba Combo j7+ namreč ni ves čas pod njegovim zadkom. Nosi jo na hrbtu, od koder jo rokici spustita pod robota samo takrat, ko ta lahko briše. Zaradi tega je odveč skrb, da bi močil preproge ali druge površine, ki jih tekočina morebiti lahko poškoduje. Primeren je za lastnike ljubljenčkov oziroma za vse, ki želite, da vaš robot občasno tla tudi pobriše.

Brezkompromisni prvak v učinkovitosti sesanja

Roomba s9+ predstavlja tehnološki vrh in dokazuje česa so robotski sesalniki sposobni. Loči se že v obliki, saj ni popolnoma okrogel, temveč ima raven prednji del. Zaradi tega učinkoviteje odstranjuje smeti iz kotov. Od vseh sesalnikov podjetja iRobot pa nudi tudi največjo sesalno moč in je sposoben posesati tudi največja stanovanja. Primeren je za najbolj zahtevne, ki želite najboljše, kar vam tehnologija ta trenutek omogoča, zato je zasnovan tako, da nikogar ne bo razočaral.

Priključna postaja ali raje ne?

Poleg običajne preproste napajalne postaje je za vse omenjene na voljo še postaja s funkcijo samodejnega praznjenja koška za smeti. Takšni modeli so označeni s »plusom« v imenu. Gotovo se sprašujete, ali jo potrebujete. Odgovor ni težak. Neprimerno udobneje je, da jo imate, kajti z vzdrževanjem robotskega sesalnika boste imeli manj dela. Kar v sodobnem hitrem in obveznosti polnem življenjskem ritmu pomeni veliko.

Zdaj, ko ste na hitro spoznali ponudbo robotskih sesalnikov iRobot, verjetno že veste, katerega hočete. Kateri najbolje izpolnjuje vaše potrebe. Verjamemo, da je težko čakati in bi najraje kar takoj odhiteli v bližnjo trgovino. Lahko. A najprej preverite https://www.irobot.si/. Splačalo se bo!

 

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi