Domov Aktivno življenjeOprema Fjällräven tudi za treking v poletni vročini

Fjällräven tudi za treking v poletni vročini

9 ogledov

Poletje preprosto kliče po pustolovščinah na prostem. Polni smo načrtov za poletne pustolovščine, torbe so spakirane in s prijatelji, družino ali večjo družbo se odpravimo iskat nova doživetja. Ne glede na to, ali se odpravimo v malce bolj divjo naravo ali se le ohladimo v mestnem parku, so to dnevi, ko ustvarjamo spomine, ki postanejo zgodbe, ki jih bomo pripovedovali, ko se bodo noči spet daljšale.

Za Fjällräven je to sezona, v kateri se znamka ponovno sreča s svojimi pohodniškimi sopotniki po vsem svetu, da bi skupaj stopili na poti Fjällräven Classic in preizkusili nove izdelke, ki so namenjeni s soncem obsijanim pokrajinam in toplejšemu podnebju.

Izdelki Fjällräven so narejeni tako, da je z njimi narava dostopnejša, čas, ki ga preživiite v njej, pa udobnejši. Za vsakim parom hlač, jakno ali nahrbtnikom se skrivajo leta trdega dela, trajnostne izbire in tesen dialog z mednarodnimi partnerji, ki preizkušajo najnovejše modele. Rezultat? Ko izberete izdelek Fjällräven, izberete zanesljivega spremljevalca, ki zagotavlja, da se boste v naravi še leta počutili kot doma.

Odličen partner za svobodno gibanje

Pohodništvo in treking sta povezana s svobodo. Raziskovanje novih krajev na način, ki vam ustreza, vas ne omejuje. S tem v mislih Fjällräven oblikuje svoje zelo uspešne pohodniške pajkice. Niso le odličen partner pri svobodnem gibanju, ampak so tudi dovolj robustne, da se lahko spopadejo z zahtevnimi dejavnostmi na prostem v vsakem vremenu in na vsaki poti.

Leta 2017 predstavljene pohodniške hlače Abisko Trekking Tights so bile oblikovane tako, da združujejo fleksibilnost pajkic in vzdržljivost pohodniških hlač ter ob tem zagotavljajo udobje in slog, ki so ju aktivni pohodniki navajeni. Ustvarila jih je predana ženska razvojna ekipa, testirale pa so jih ženske, da bi zagotovile kar najboljše in udobno prileganje vsem tipom ženskih postav.

V tej sezoni Fjällräven predstavlja dva dodatna modela. Abisko Trekking Tights HD so izjemno trpežne, izdelane iz trpežne dvojno pletene raztegljive tkanine iz recikliranega poliestra, z vodoodbojnimi ojačitvami na sedalnem delu in kolenih idealne za dolge dni na razgibanem terenu. Pajkice Abisko Short Tights pa so krajše in zagotavljajo svobodo gibanja tudi v toplih vremenskih razmerah, bodisi na pohodu, kolesarjenju ali pod drugo plastjo, da se v vročih dneh izognete odrgninam na nogah. Abisko Short Tights so navdihnile klasične kratke kolesarske pajkice. Imajo enake lastnosti odvajanja vlage, praktične globoke žepe in visok pas kot pajkice polne dolžine.

Sicer pa bodo tudi pajkice Abisko Trekking Tights Pro za moške in ženske nedvomno še naprej deležne zaslužene pozornosti, ki so je že zdaj deležne pri vseh ljubiteljih rekreacije na prostem.

Poletje kliče, odzovite se!

Oblačila Fjällräven so na voljo na prodajnih mestih Annapurna, Emporium in Sport Vision.

 

Naročnik oglasa je Sidera d.o.o

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi