Domov Aktivno življenjeOprema Huawei Mate 50 Pro: Inteligentni sistem EMUI 13 spodbuja povezovanje in sodelovanje

Huawei Mate 50 Pro: Inteligentni sistem EMUI 13 spodbuja povezovanje in sodelovanje

5 ogledov

[Ljubljana, 3. 11. 2022]Skupaj z novim premijskim telefonom Huawei Mate 50 Pro je luč sveta ugledal inovativni operacijski sistem z novo generacijo funkcij, ki ustrezajo novi generaciji pametnih telefonov. Hitrejši in učinkovitejši EMUI 13 je ustvarjen z namenom izboljšati vse vidike uporabnikovega življenja in dela.

Z uporabo Huaweieve porazdeljene tehnologije, operacijski sistem EMUI 13 brezhibno izboljšuje uporabnikovo digitalno življenje, pri čemer ne omogoča samo komunikacije dveh naprav, temveč več njih poveže v eno »super« napravo. Prek izboljšav uporabniškega vmesnika prinaša izboljšano interakcijo, vključuje tehnologije za optimizacijo delovanja ter nove načine varnosti in varovanja zasebnosti v vseh scenarijih.

Prilagojeno udobje za vse

Prek operacijskega sistema EMUI 13 so uporabnikom predstavljeni novi načini interakcije z informacijami na domačem zaslonu. Z interaktivnimi in prilagodljivimi funkcijami pa je zagotovljena edinstvena prilagodljiva izkušnja uporabe.

Z novo funkcijo »Service Widget« (servisni pripomoček) si lahko na kratko ogledate informacije in storitve, ki jih zagotavlja izbrana aplikacija, ne da bi jo morali zato zagnati. S potegom prsta navzgor prek ikone ustvarite servisni pripomoček in ga pripnete na začetni zaslon. Ravno tako preprosto ga je skriti. Funkcija zagotavlja pregledovanje ter upravljanje z informacijami in storitvami na nov preprost in izredno učinkovit način.

Vendar se lahko v primeru, da je na zaslonu preveč storitvenih pripomočkov, soočite s težavo razvrščanja in preglednosti. Da bi jo presegel, EMUI 13 omogoča pameten in preprost način organizacije s pomočjo funkcije »Card Folder« (mapa s karticami). Po velikosti enake zložite skupaj in si nato ogledate enega za drugim. Na voljo pa so tudi pripomočki različnih velikosti za kombinacijo z bližnjicami do aplikacij, kot je na primer »svetilka«. Združene je nato s ciljem povečanja udobja in organiziranosti začetnega zaslona preprosteje prilagajati.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi