Domov Aktivno življenjeOprema Kaj bomo kupovali na letošnjih razprodajah?

Kaj bomo kupovali na letošnjih razprodajah?

5 ogledov

Tukaj so zimske razprodaje – večina že ima izdelan seznam tistih najbolj zaželenih kosov oblačil in obutve, seveda pa se mnogi nakupovanja lotijo zelo strateško. Zimski kosi so dražji od poletnih in prav pri njih daleč najbolj prevlada njihova funkcijskost. Od zimskih oblačil in obutve pričakujemo predvsem to, da nas bodo greli in ohranili suhe. Če izgledajo modno in lično, pa so to nedvomno še bonus točke.

Popuste in ugodne sezonske ponudbe lahko najdemo na vsakem koraku. Pri sezonskih, dražjih izdelkih, za katere vemo, da bodo z nami več sezon, je zdaj najboljši čas za nakup. Če ste na lovu za zimskim parom čevljev, vam toplo priporočamo, da nakupov ne opravljate prek spleta, saj je za udobje ključnega pomena, da čevelj pred nakupom pomerite. Za vas imamo nekaj predlogov, katere čevlje se na razprodajah definitivno splača ujeti!

Gležnjarji in pohodni čevlji z membrano

Membrana Gore-Tex je postala že kultni sinonim za tople in predvsem suhe noge. Material namreč omogoča odvajanje vlage iz obutve, hkrati pa preprečuje vdor vlage od zunaj v notrajnost čevlja. Suha stopala so verjetno recept, kako se najlažje izognemo neprijetnemu vonju in glivičnim okužbam.

To so čevlji, ki so uporabni skoraj vse leto, sploh če spadate med ljubitelje narave, imate otroke ali psa. Pohod na bližnji hrib, sprehod v gozdu, čez zasnežena polja ali pot v službo skozi plundro. Gležnjarji z membrano Gore-Tex s posebno tehnologijo za udobje HighSoft vas ne bodo razočarali. Ob ustrezni negi bodo vaša stopala ščitili pred mrazom in vodo vrsto let. Na voljo so različni modeli: od gležnjarjev in visokih superg do pohodnih čevljev. Verjetno ni nikogar, ki ne bi potreboval vsaj enega izmed njih.

Večna klasika

Klasični črni gležnjarji in škornji so eden izmed ključnih kosov, ki ne sme manjkati v nobeni omari. Ponujajo nam vrsto kombinacij in jih lahko obujemo za večino priložnosti. S peto ali brez, nižji ali višji – ta odločitev pa je prepuščena izključno vam.

Lepo se bodo podali k hlačam, obleki ali krilu, v arini ponudbi pa lahko izbirate med elegantnimi ali športnimi modeli. Za nesporno udobje poskrbi tehnologija HighSoft, podplati, izdelani iz poliuretana, ki so direktno brizgani na zgornji del obutve, pa so zagotovilo, da na poledenelih pločnikih ne boste lovili ravnotežja. Ena izmed prednosti ara Shoes obutve je prav gotovo ta, da so v podplatih skriti zračni mehurčki, kar ustvarja dodatno izolacijo.

Visoke in nizke superge

Če ste na zimo sicer že dobro pripravljeni, ali pa zgolj spadate med tiste, ki so takoj po novem letu z mislimi že v pomladi, vas morda bolj vabi obutev, s katero boste lahko zakorakali v toplejše mesece. To so seveda superge, kjer lahko izbirate med visokimi in nizkimi modeli ter paleto vedno aktualnih, nevtralnih barv. Te barve ne gredo nikoli iz mode: črna, bež, rjava in olivno zelena. Podajo se k večini zimskih stajlingov in prav lepo se bodo obnesle tudi v prihajajoči pomladi.

Vabimo vas na prodajna mesta ara Shop, , kjer lahko sedaj obutev ara ujamete po privlačnih cenah.

Ara Shoes Slovenija vas na svoji Facebook strani obvešča o aktualnih novostih in skupaj z vami gradi skupnost navdušencev nad udobno, kvalitetno in modno obutvijo.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi