Domov Aktivno življenjeOprema Moja nova elegantna sopotnica

Moja nova elegantna sopotnica

17 ogledov

J. Jerin

Že kar nekaj časa sem iskala uro, ki bi bila primerna za športne aktivnosti, obenem pa ženstvena in elegantna. Želela sem, da bi bila primerna za vsako priložnost in bi dopolnjevala moj življenjski slog. In končno sem jo našla – pametno uro Huawei Watch GT 4 v zelenih tonih. Odkrito povedano, nad njo sem navdušena!

Ko sem prvič videla Huawei Watch GT 4 v živahni zeleni barvi, sem se takoj zaljubila v njen eleganten videz. Svetlo zeleni pašček, navdihnjen s pomladjo in francosko eleganco, je lahek in udoben za nošenje, kovinsko ohišje pa doda pridih prefinjenosti. Ena od stvari, ki me je najbolj navdušila, so prilagodljive digitalne številčnice v različnih barvnih odtenkih. Tako lahko dizajn prilagodim različnim oblekam in priložnostim. Moja najljubša je seveda v nežno zeleni barvi, ki dopolnjuje zeleno barvo paščka, izdelanega iz fluoroelastomera, primernega za različne dejavnosti

Ob vseh mojih službenih in družinskih obveznostih pogosto težko najdem čas za načrtovanje zdravih obrokov in redne vadbe. Huawei Watch GT 4 mi pri tem izjemno pomaga. Aplikacija Stay Fit je kot osebni trener na mojem zapestju. S preprosto uporabo mi pomaga slediti vnosu kalorij in mi daje nasvete za uravnoteženo prehrano in vadbo. S to uro imam občutek, da je skrb za moje zdravje lažja in bolj zabavna.

Ura omogoča tudi več kot 100 načinov vadbe, kar pomeni, da vedno najdem nekaj, kar mi ustreza. Ne glede na to, ali hodim, tečem, kolesarim ali plavam, ura ves čas spremlja moje aktivnosti in mi posreduje dragocene povratne informacije. Posebej uživam v glasovnem vodenju med tekom, ki me motivira, da dosežem nove cilje. Med drugim me spodbuja tudi k ohranjanju kondicije in izgubi teže. Glede na športne aktivnosti mi svetuje, koliko kalorij še lahko zaužijem, da dosežem zastavljeni cilj.

Nastavite lahko tudi dnevne cilje za obroče aktivnosti 2.0, z gibanjem, vadbo in meritvami vstajanja in naredite nekaj za svoje zdravje v vsakem trenutku. Ko izpolnite cilje vseh treh obročev, prejmete medaljo.

Z mojo zeleno lepotico imam vse pomembne informacije o svojem zdravju na dosegu roke. Enostavno sem jo povezala s svojim telefonom Samsung S23 Ultra in skupaj tvorita popoln tehnološki par. S to uro lahko spremljam svoj napredek, prejemam nasvete za izboljšanje zdravja in, kar mi je še posebej pomembno, izgledam odlično, kar potrjujejo številne pohvale na račun moje nove pridobitve na zapestju leve roke.

Če ste še med dvomljivci, preizkusite Huawei Watch GT 4. Prepričana sem, da boste tako navdušeni kot jaz. Naredite drzen korak v modi in zdravem življenjskem slogu s pametno uro Huawei Watch GT 4! Preizkusite jo in odkrijte, kako lahko izboljša vaše vsakdanje življenje. Uživajte v vsaki minuti in poskrbite za svoje zdravje s stilom!

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi