Domov Aktivno življenjeOprema Pohodnice, zima vabi!

Pohodnice, zima vabi!

8 ogledov

Zima je končno tukaj in postregla nam je z najlepšim – kombinacijo nizkih temperatur, snega ter čudovitega sonca. Če spadate med ljubitelje narave in svoj prosti čas najraje preživljate zunaj, vas hribi vsekakor vabijo. Edini minus pa ni le tisti na termometru, ampak tudi, da vas lahko zaradi nizkih temperatur in neustrezne opreme hitro zazebe. Izbira opreme, tako oblačil kot tudi obutve, je torej ključna, če se želimo naužiti zimskih lepot.

Tukaj so Abisko Värm Trekking Tights

Leta 2017 je Fjällräven ljubiteljicam narave prvič predstavil revolucijo na področju ženskih pohodniških hlač – pajkice Abisko Trekking Tights. Kljub prvim dvomom, ki so se ob tem pojavili, je skupnost pohodnic pajkice hitro sprejela za svoje, saj so nudile posebno kombinacijo udobnega, funkcionalnalnega in trajnostnega izdelka. K faktorju udobja in dobrega počutja med nošenjem pohodniških pajkic je vsekakor pripomogla tudi razvojna ekipa izdelka, ki je bila v celoti sestavljena iz žensk. In le kdo bolje ve, kaj ženske potrebujejo in kaj jim povzroča nelagodje. Pri oblikovanju so zato skrbno upoštevale različne tipe in oblike ženskih teles, da so na koncu lahko ponudile izdelek, ki je pisan na kožo prav vsaki ljubiteljici trekinga.

Zimska različica pajkic Fjällräven Abisko Värm Trekking Tights bo navdušila vse ljubiteljice narave, ki uživate v pohodništvu in trekingu tudi v hladnejših razmerah. Rezultat je serija funkcionalnih in izjemno udobnih pajkic z zaščito pred vetrom in obrabo na najbolj izpostavljenih mestih, narejenih iz recikliranega poliestra/elastana, z udobnim visokim pasom, ojačitvami iz raztegljive Cordure in nepremočljivo PU membrano. V njih vas zagotovo ne bo zeblo, zato bodo popolna oprema za zimske dogodivščine.

V primerjavi s priznano kolekcijo pohodniških hlač Fjällräven, ki so si v svetu treking ljubiteljev že zagotovile svoje mesto, je kolekcija pohodniških pajkic Fjällräven nedvomno na poti, da postane enako prepoznavna po svoji visoki kakovosti, nezapleteni funkcionalnosti in brezčasnem dizajnu.

Najdete jih lahko na prodajnih mestih Annapurna, Emporium , Iglu Šport in Sport Vision.

O znamki Fjällräven

Leta 1960 je Åke Nordin v svoji kleti v mestu Örnsköldsvik na severu Švedske ustanovil Fjällräven. Danes je ta brezčasna, funkcionalna in vzdržljiva oprema za outdor globalno prisotna in jo je mogoče najti v več kot 70 državah.

Ponudba izdelkov Fjällräven vključuje oblačila in modne dodatke za moške in ženske ter outdor opremo.

Kot podjetje si Fjällräven po svojih najboljših močeh prizadeva ravnati odgovorno do ljudi, divjih živali in okolja ter spodbujati zanimanje za preživljanje prostega časa v naravi. Podjetje je pobudnik dveh priljubljenih dogodkov: Fjällräven Classic in Fjällräven Polar, ki vsako leto privabita na tisoče udeležencev.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi