Domov Aktivno življenjeOprema Zbiranje šolskih potrebščin v 18 nakupovalnih središčih Supernova!

Zbiranje šolskih potrebščin v 18 nakupovalnih središčih Supernova!

4 ogledov

Šolske počitnice se počasi prevešajo v drugo polovico, oddihu na morju in brezskrbnim dnem bo kmalu sledilo obdobje polno vznemirjenja, ko se pripravljamo na začetek novega šolskega leta. Veselje otrok ob ponovnem srečanju s prijatelji, novimi izzivi, znanji in prostočasovnimi aktivnostmi in staršev, ki že komaj čakajo, da z družino ponovno zaplujejo v ustaljene rutine. Seveda ne smemo pozabiti na izbiro šolske torbe, zvezkov za vse predmete, telovadne opreme, peresnice in barvic … Sladke skrbi večine šolarjev, ki žal mnoge starše spravljajo v stisko, saj nakup šolskih pripomočkov predstavlja predvsem veliko finančno breme.

Da bi v novo šolsko leto vsi otroci in njihovi starši zakorakali s kar najmanj stresa, sta Skupina Supernova in ZPM Ljubljana Moste-Polje ponovno združila moči v dobrodelni akciji zbiranja šolskih potrebščin. Srčna iniciativa, ki poteka od 1. julija do 9. septembra 2023 v 18 nakupovalnih središčih Supernova (Ljubljana Rudnik, Ljubljana Šiška, Nova Gorica, Kranj, Kamnik, Novo mesto, Maribor, Ptuj, Mercator Nova Gorica, Mercator Novo mesto, Mercator Ajdovščina, Mercator Postojna, Mercator Koper, Mercator Celje, Mercator Jesenice, Mercator Slovenj Gradec, Mercator Primskovo, Mercator Savski otok), ima pomemben cilj: zagotoviti enake možnosti izobraževanja tudi otrokom iz socialno ogroženih družin, ki se pred začetkom šolskega leta soočajo z velikim izzivom nakupa šolskih potrebščin.

S pomočjo dobrodelne akcije zbiranja šolskih pripomočkov lahko vsak izmed nas primakne kamenček v mozaik svetlejše prihodnosti za otroke iz socialno šibkejših družin.

Sodelovanje v akciji je povsem preprosto. V nakupovalnih centrih so postavljene košare, v katere lahko odlagate šolske potrebščine (najbolj potrebujejo zvezke Tako lahko, nalivnike, škarje, geotrikotnike, šestila, tempere, peresnice, nahrbtnike, kalkulatorje, male in velike šablone, tehnične svinčnike, plastificirane zemljevide Slovenije, likovne pripomočke, nedrseče copate …).

Zbrane šolske potrebščine bodo namenjene otrokom iz socialno ogroženih družin, ki jih podpira ZPM Ljubljana Moste-Polje. Vaš prispevek bo pomagal k opolnomočenju otrok in dijakov, katerih šolske torbe bomo skupaj napolnili ter jim s tem omogočili novo brezskrbno šolsko leto in vse, kar potrebujejo na svoji poti do znanja

Vaš prispevek bo omogočil, da vsak otrok začne šolsko leto z ustrezno opremo in samozavestjo za uspeh. Skupaj lahko naredimo veliko. Vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo podporo in prijaznost. Uresničimo vizijo pravičnejše in enakopravnejše družbe, kjer imajo vsi otroci enake možnosti za šolski uspeh.

Naročnik oglasa je Sidera d.o.o.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi