4.8 C
Ljubljana
sreda, 17 aprila, 2024
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Poletje spletnih zmenkov: Zakaj je to najboljša sezona za spoznavanje?

V dvoje na morje ali v planine? Na daljše potovanje ali na krajše izlete? Če še iščeš pravo simpatijo za skupno metanje v valove ali pohajkovanje po gorah, je spoznavni servis ona-on.com pravo mesto, poletje pa pravi čas. Zakaj?

Poleti postanemo bolj odprti za spoznavanje novih ljudi

Poletje je sinonim za druženja, aktivnosti na prostem in festivale. To je čas, ko so ljudje bolj odprti in lažje sprejemajo nova poznanstva ter širijo svoje socialno omrežje.

Spletni spoznavni servis ona-on.com v tem času postane bolj živahen, saj se tam zbere več podobno mislečih samskih, ki iščejo resno zvezo. Z večjim številom aktivnih uporabnikov se možnosti za iskanje posebne osebe bistveno povečajo.

V nas se prebudi želja po raziskovanju in pustolovščinah

Poletje v nas prebudi občutek pustolovščine in raziskovanja. To je popolna kulisa za nove izkušnje in razburljive zmenke. Ona-on.com omogoča klepet s simpatijami, ki delijo tvojo strast do pustolovščin.

Od izletov na plažo in pohodniških poti do raziskovanja novih restavracij ali plesa na dogodkih na prostem – poletje nas spodbuja, da postanemo bolj spontani in ustvarjamo nepozabne spomine s svojimi simpatijami.

Poglejmo zgodbo para, ki se je poleti spoznal na ona-on.com in se podal na skupno pustolovščino:

Poslal mi je prošnjo za prijateljstvo. Všeč mi je bila njegova slika. Začela sva si zasebno dopisovati. Všeč mi je bilo, ker sva lahko ure in ure klepetala o vsem mogočem, o življenju, izkušnjah … Kmalu sva si izmenjala telefonski številki.

Nato sem dobila od turistične agencije zelo ugodno ponudbo za dopust na morju. Zelo sem si želela iti na morje, vendar moja prijateljica ni imela časa iti z mano. Zato sem tvegala in poklicala njega, čeprav ga v živo še nisem srečala. Bil je presenečen in vesel, ker sem ga povabila na morje.

Povabilo je sprejel in čez dva dni sva že bila skupaj na Korčuli. Imela sva se lepo, se spoznavala in ugotovila, da sva si zelo sorodni duši. Naslednje leto sva zopet odšla na Korčulo obujat spomine in novim dogodivščinam naproti.”

(vir: anketa Moja zgodba 2023, ona-on.com)

Sonce in vroči dnevi nas polnijo s pozitivno energijo

Daljši dnevi in toplo vreme zelo pozitivno vplivajo na naše razpoloženje. Poletje je čas sproščenosti. Če se lotiš iskanja pravega partnerja v tem obdobju, boš bolj verjetno spoznal/a ljudi, ki pozitivno gledajo na življenje. Pozitiven pogled na svet pa je dobra osnova za spoznavanje in za kasnejšo gradnjo resne zveze.

Sezonske aktivnosti, ki spodbujajo pogovor

Poletje ponuja obilo sezonskih aktivnosti, ki spodbujajo pogovor. Ali gre za pogovor o priljubljenih poletnih destinacijah, aktivnostih na prostem ali ljubezni do poletne kulinarike – možnosti za začetek klepeta so neskončne.

Skupni interesi so vedno odlična iztočnica za spoznavanje in lahko tvorijo temelje za gradnjo močnega odnosa s potencialnim partnerjem.

Zakaj je ona-on.com pravo mesto, da spoznaš simpatijo?

Na ona-on.com najdeš največ samskih na enem mestu, med katerimi se zagotovo najde tudi prava oseba zate! Med več kot 80.000 mesečno aktivnimi uporabniki lahko neomejeno spoznavaš zanimive ljudi in najdeš pravega partnerja.

Razišči svoje najljubše destinacije v dvoje – izkoristi POSEBNO poletno ponudbo za nove uporabnike in spoznaj na ona-on.com.

Registriraj se na ona-on.com še danes in dva dni uživaj v brezplačnem članstvu, hkrati prejmeš še 100 Cekinčkov! Ta ekskluzivni dostop ti omogoča raziskovanje naprednih funkcij in povečanje vidnosti tvojega profila.

 

Naročnik oglasa je VenetiCOM d.d.

Povezani članki

Zadnji članki

Kako do slušnih aparatov?

Na poti do boljšega sluha so najtežji prvi koraki. V AUDIO BM se tega zavedamo in vam pomagamo pri vseh korakih. Za pridobitev slušnih...

Vzdržljiva lepotica, ki bo sledila vsakemu vašemu koraku

Za žensko je ura najprej okras, šele nato pripomoček. Zato mora biti čudovita, sodobna in skladna z njenim modnim slogom. Vse to združuje Huaweieva...

Razbijamo mite o robotskih sesalnikih iRobot

Kljub temu, da si zaslužijo oznako najboljših domačih pomagačev, se robotskih sesalnikov še vedno drži nekaj trdovratnih mitov! Čas je, da jih »razbijemo«! Enega...

April 2024

Odprite revijo v novem zavihku

Baby Expo 2024: Celodnevna avantura za bodoče starše in mlade družine

Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar mlade in bodoče starše...

Odločimo se in preprečimo več vrst rakov

HPV je najpogostejša spolno prenosljiva okužba, ki prizadene tako moške kot ženske. Virus HPV se širi s spolnimi stiki, lahko pa se nahaja na...

Izredne brezžične slušalke Huawei FreeClip že na voljo v slovenskih trgovinah

Tehnološko podjetje Huawei je predstavilo prave stereo brezžične slušalke (TWS) Huawei FreeClip odprtega tipa z inovativno zasnovo C-bridge Design ter tehnologijo samodejne zaznave nošenja...

V trgovino z malčkom? Otročje lahko!

Nakupovanje z malčki je lahko precej zahtevno. Saj veste, otrok je prerasel večino hlač, želeli bi osvežiti njegovo garderobo, morda ste v nakupovanju opreme...

Ko obrambne moči potrebujejo podporo

Naše obrambne moči so tekom mrzlih dni ponovno na preizkušnji. Zakaj jih ne bi podprli z RegulatproMetabilc naravnim eliksirjem? RegulatproMetabolic v primerjavi z RegulatproBio eliksirjem...

Samo 299,90 evrov za zmogljiv kombiniran robot Roomba Combo Essential!

odjetje iRobot je nadgradilo ponudbo z robotskim sesalnikom Roomba Combo Essential, ki se ponaša s funkcijo pomivanja tal, pametno navigacijo, večjo sesalno močjo in...