Domov Aktivno življenjePotepanja Pomladni oddih za dobro počutje

Pomladni oddih za dobro počutje

7 ogledov

Oddih ob morju je dobra ideja vse mesece v letu, ko se zima počasi prevrača v pomlad, pa morska kulisa dobi še prav poseben čar! Narava se počasi začne prebujati, mirno morje je kot ogledalo modrega neba, sončni žarki pa vas prijetno božajo, medtem ko brez gneče odkrivate urejene poti, ki povezujejo očarljiva obalna mesteca. Popolni pogoji, da okrepite svoje zdravje in se napolnite z energijo, se skrivajo v nedavno prenovljenem Hotelu Histrion v St. Bernardin resortu v Portorožu, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

HOTEL HISTRION**** – PRISTNE ZGODBE ISTRE LE KORAK DO MORJA 

Prenovljen Hotel Histrion je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre. Izbirate lahko med sobami oljke, sivke in morja, ki jih na slovenski obali srečujete na vsakem koraku.

Morski vodni park Termaris – pristna izkušnja kopanja v morju skozi vse leto 

Gostje Hotela Histrion imajo vstop v Morski vodni park Termaris, kjer vas na 2400 m2 površin 12 mesecev v letu čakajo bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje. Na bolj mirni strani kopališča vas pozdravi plavalni bazen, v svoj objem pa vas vabi tudi prijetno topel whirlpool. Na drugi strani vas bo k plavanju povabil velik plavalni bazen, vsi bazeni pa so polnjeni s t.i. »mladim morjem«, še dodatno obogatenim z minerali, ki blagodejno vplivajo na naše telo in počutje.

Pristna istrska kulinarika in mediteransko obarvan wellness

V restavraciji Hotela Histrion vas razvajajo s pristno in zdravo istrsko kulinariko, ki vas bo navdušila s svojo raznolikostjo, strastjo in skladnostjo okusov. Enkrat lahkotno prikazuje svojo sredozemsko plat, spet drugič celinsko, zaokrožajo pa jo sveže lokalne sestavine, piranska sol, avtohtone istrske začimbe, istrska zelišča, vrhunska olivna olja in več sort odličnih istrskih vin.

V edinstvenem svetu savn v Wellnessu Benedicta, ki ga najdete v Hotelu Histrion, se lahko pogrejete v zeliščni, infrardeči in finski savni ali v parni kopeli, po kateri se lahko ohladite v prijetno hladnem bazenu in okusite prednosti knajpanja. V infrardeči savni lahko uživate tudi v dih jemajočih razgledih na neskončno modrino morja. Ker je wellness z vseh strani obdan z morjem, bi bilo škoda, če med njegovim obiskom, blagodejnih učinkov soli ne bi preizkusili tudi v solni sobi.

5 KORAKOV DO BOLJŠEGA POČUTJA V HOTELU HISTIRON

  • Kopanje v bazenih z morsko vodo v Morskem vodnem parku Termaris
  • Razstrupljanje v svetu savn
  • Objem morskega zraka v solni sobi v Wellnessu Benedicta
  • Kneippova pot s hladnimi in toplimi bazenčki
  • Sveža in kakovostna istrska kulinarika.

 

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi