Domov Aktivno življenjeRekreacija Zott z linijo Zott PROTEIN ponosno podpira naše reprezentante

Zott z linijo Zott PROTEIN ponosno podpira naše reprezentante

4 ogledov

Slovenija v teh dneh gosti Svetovno prvenstvo v odbojki, ki se bo odvijalo od 26. avgusta do 7. septembra v ljubljanski Areni Stožice. V Sloveniji se bo zvrstilo 30 tekem, od teh pa bo v treh tekmah igrala tudi slovenska odbojkarska reprezentanca in sicer se bo pomerila proti Kamerunu (26. avgust ob 20:30), Franciji (28. avgust ob 20:30) in Nemčiji (30. avgust ob 20:30).

Tekme bo spremljal pester zabavni program v t.i. FUN zone, na prireditvenem odru pa bodo nastopili Siddharta, Tabu in Šank Rock.

Zott je z novo linijo Zott PROTEIN nacionalni sponzor Svetovnega prvenstva, ki je 20. po vrsti. Tu je torej prva 20. Drugo pa najdemo v že prej omenjeni liniji Zott PROTEIN, v kateri najdete tako kremaste jogurte kot slastne pudinge, v vsakem lončku pa je 20 g proteinov.

Bogati, kremasti okusi tako obeh linij izdelkov Zott PROTEIN vas bodo zagotovo navdušili. Čokoladni in vanilijev puding sta brez dodanega sladkorja ter brez glutena, jogurte pa najdete v več različicah – borovnica, jagoda, breskev s pomarančo in malina z granatnim jabolkom, seveda z zmanjšanim deležem maščob, brez dodanih sladkorjev ter brez glutena.

Proteini, odbojkaši in mišice

Proteini igrajo pomembno vlogo pri gradnji mišic in so ključnega pomena pri njihovi obnovi po vadbi. Kljub temu, da so proteini za mišice ključnega pomena, pa več proteinov ne pomeni direktno večjih mišic. Mišična rast se namreč zgodi le v kombinaciji s telesno vadbo. In naši odbojkaši so vsekakor zelo fizično aktivni, zato v svoji prehrani potrebujejo večjo količino poteinov, saj se pri intenzivnih treningih presnova beljakovin vsekakor poveča.

Za športnike je pravzaprav izjemno pomembno, da zaužijejo kvaliteten beljakovinski obrok v prvih dveh urah po koncu vadbe, saj s tem spodbujajo rast in obnovo mišic. Ker pa je veliko športnikov znotraj teh dveh ur po koncu vadbe še na poti domov ali drugam – je več kot dobrodošel Zott PROTEIN jogurt ali puding, s katerim brez slabe vesti zaužijejo slasten prigrizek s kar 20 g beljakovin.

Tudi Jan Klobučar, nosilec številke 12, je spregovoril o pomembnosti kvalitetne prehrane: Vsi igralci imamo precej znanja s področja športne prehrane, res pa je, da nekako vsak najbolj pozna svoje telo. Moraš se zavedati, da je treba nekaj narediti za to, paziti, kaj daš vase – sploh v času tekmovanj, ko šteje res vsak atom energije in lahko le s kvalitetno in zdravo prehrano telesu zagotovimo vse to.

Zott PROTEIN izdelki predstavljajo uravnotežen obrok z vsemi makrohranili in vas lahko spremljajo v službi ali na izletu, prav tako pa bodo poskrbeli za malce več kreativnosti pri sladkih zajtrkih, saj se v kombinaciji s sadjem obnesejo kot nadev za palačinke. Zott PROTEIN jogurti pa bodo v zadnjih poletnih dneh poskrbeli za osvežilno malico.

V času svetovnega prvenstva bo Zott prisoten tudi na Fun Zone prizorišču pred ljubljanskimi Stožicami. Na njegovem promocijskem prostoru bodo potekale spremljevalne aktivnosti, zabavni program ter seveda nagradne igre. Pri hostesah boste izdelke lahko tudi poskusili in se sami prepričali o bogatih okusih in neverjetno kremasti teksturi. Verjamemo, da vam bodo zlezli pod kožo in postali del vašega vsakdana.

Izdelke Zott PROTEIN najdete na policah večjih trgovskih centrov po Sloveniji.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi