Domov Aktivno življenjePotepanja 140 let skrbi za zdravje

140 let skrbi za zdravje

3 ogledov

Zdravilišče Radenci letos praznuje že kar 140 let zdraviliške tradicije in izkušenj na področju zdravljenja srčnih obolenj. Dobrodošli v zdravilišču, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts  in kjer vas poleg skrbi za vaše zdravje razvajamo tudi s termalnimi bazeni in prijaznim osebjem, ki se vam posveti z vsem srcem!

Skrb za zdravje v Zdravilišču Radenci temelji na naših štirih naravnih zdravilnih faktorjih, in sicer 250 sončnih dneh v letu, zdravilnemu blatu fango, termalni vodi in mineralni vodi, bogati s CO2. Omenjeni naravni zdravilni dejavniki pripomorejo in preventivno delujejo tudi na zmanjševanje razvoja in napredovanja srčno-žilnih in možgansko-žilnih bolezni ter zapletov pri sladkorni bolezni.

Edinstveni mineralni wellness

Naše največje bogastvo in osnova za mineralni wellness – vaš vrelec mladosti, ki ga v Sloveniji lahko najdete le pri nas, je nedvomno naša mineralna voda bogata s CO2 iz Radencev, Naj gre za pitno kuro ali inhalacije z mineralno vodo, mineralne kopeli celotnega telesa ali rok, ali savnanje z ledom iz mineralne vode, prav vsaka od teh edinstvenih storitev ima svojo dobrobit za naše počutje. Skupaj s termo-terapijo, kopanjem v termalnih bazenih in rekreacijo na svežem zraku je mineralni wellness del holističenga pristopa k dobremu počutju, s katerim vas razvajamo v Zdravilišču Radenci.

Privoščite si poživljajočo kopel v mineralni vodi, bogati s CO2, iz Radencev, , ki pomaga pri okrevanju pacientom z boleznimi srca in ožilja, pospešuje prekrvavitev, razbremenjuje srce in pospeši razstrupljanje telesa.

Objem blagodejnih termalnih mehurčkov

Naša termalna oaza vas z 10 bazeni vabi, da preizkusite blagodejno moč termalne vode. Bazeni s termalno vodo vas bodo sprostili, obenem pa so blagodejni pri težavah z gibalnim sistemom. Še posebej boste uživali v bazenih s podvodnimi masažami! Preizkusite tudi naše bazene za knajpanje in preverite, kako dobro dene izmenično kopanje v topli in hladni vodi. V notranjem delu kopališča zagrete plavalce čaka 25-metrski plavalni bazen z navadno vodo, ki je kot nalašč za nabiranje plavalnih kilometrov.

V Zdravilišču Radenci vas pričakuje termalna oaza z 10 bazeni in božajočimi termalnimi mehurčki.

Posebne ugodnosti ob praznovanju 140-letnice

V septembru 2022 v duhu praznovanja 140–letnice goste razvajamo s posebnim dodatnim animacijskim programom, ki vključuje brezplačna merjenja krvnega tlaka, pohode med mineralnimi vrelci in vodene vadbe za zdravo srce; in drugimi ugodnostmi ter popusti na storitve mineralnega wellnessa. Preverite proste termine in skupaj z nami spišite nepozabno jubilejno zgodbo.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi