Domov LepotaHigiena Inkontinenca – obrzdajtea težave zaradi oslabljenega mehurja

Inkontinenca – obrzdajtea težave zaradi oslabljenega mehurja

10 ogledov

Če ste med tistimi, ki jih pestijo tegobe zaradi oslabljenega mehurja, vsekakor niste edini. Gre namreč za težavo, s katero se po svetu sooča kar okoli 420 milijonov ljudi. Četudi utegnejo biti težave, povezane z nehotenim uhajanjem urina, sila neprijetne, to nikakor ne pomeni, da ne morete živeti brezskrbnega in aktivnega življenja.

Obrzdajte težave zaradi oslabljenega mehurja
Abena Helpi d.o.o.
Nehoteno uhajanje urina zaradi oslabljenega mehurja je še vedno v veliko primerih tabu tema, o kateri neradi govorimo, vse prevečkrat pa se z njo niti ne želimo soočiti. Če pa vse to doleti tiste, ki svoj prosti čas radi preživljajo aktivno, utegne vse skupaj še toliko bolj negativno vplivati na kakovost življenja in samopodobo posameznika.

K sreči poznamo rešitev, ki ljudem kljub težavam s srednjo do zmerno težko inkontinenco omogoča sproščeno preživljanje aktivnih dni ter daljše odsotnosti od doma. Vpojne hlačke Abena Pants se namreč odlično obnesejo v primerih, ko stranišče ni vselej na voljo, pa ob športnih aktivnostih in tudi po kirurških posegih uro-genitalnega predela.

Gre za diskretne in visoko vpojne hlačke, ki kožo ohranjajo suho in imajo vdelane posebne pregrade za dodatno zaščito pred iztekanjem. Hlačke so udobne in se dobro prilegajo, obenem pa so izdelane iz sodobnih materialov, ki nevtralizirajo neprijeten vonj urina. Namenjene so tako moškim kot ženskam, na voljo pa so tudi v dveh različnih velikostih.

Ne dovolite torej, da (oslabljen) mehur prevzame kontrolo nad vašim življenjem. Z vpojnimi hlačkami Abena Pants se lahko aktivno podate v nov dan in brezskrbno zadihate s polnimi pljuči.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi