Spolne navade Slovencev in vpliv izolacije na spolnost | Nagradna anketa

Tudi v 2020 se pojavljajo zanimivi trendi v spolnosti med Slovenkami in Slovenci. Ljudje brišemo meje skrivnostnega in neznanega, ter dojemamo bistvo svojih spolnih fantazij.

Sodeluj v vse-slovenski raziskavi, izpolni nagradno anketo KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020 in dodaj svoj delež k najbolj zanesljivim rezultatom o spolnih navadah pri nas!

Tehnologija se je zavlekla v vse pore našega življenja in nič drugače ni, ko govorimo o spolnih navadah. Še vedno narašča trend iskanja spolnega partnerja preko spletnih aplikacij. Ugotavljamo ali gre za pomanjkanja časa, udobnejši način komunikacije, sramežljivost v živo, možnost v krajšem času doseči več potencialnih partnerjev, ...?

Spletni portal Urgenca.com se lahko pohvali že s preko 119.000 registriranimi člani. Preko 70% vseh, spletno stran obišče s pomočjo mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Podatek niti ne preseneča, saj za odlično mobilno izkušnjo poskrbi vrhunsko razvita aplikacija.

Kako bo koronavirus vplival na spolnost Slovencev? V tokratni anketi o spolnih navadah Slovenk in Slovencev se sprašujemo tudi o pomembnosti vpliva koronavirusa in posledic družbene izolacije prebivalcev na spolnost. Lahko pričakujemo babyboom čez 12+ mesecev, več ločitev, kaj se dogaja s tistimi, ki imajo redne spolne odnose z ljubimci in ne doma? Vse to in še več!

Raziskava o spolnih navadah Slovenk in Slovencev vsako leto nakaže pomembno gibanje trendov v spolnosti. Nekateri so izredno presenetljivi in dokazujejo, da Slovenci postajamo čedalje bolj odprti za do nedavnega nepredstavljivo.

Kaj nam je najbolj všeč v postelji, kako je s pornografijo, smo »klasiki« ali imamo radi tudi v troje? Kako je z varanjem, kaj pri moških najbolj prepriča ženske, da se jim »vdajo« in obratno?

Vsekakor izredno zanimiva, pikantna vprašanja, ter posledično takšni tudi odgovori. »Vroče« vabljeni k izpolnjevanju NAGRADNE ANKETE »KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020«!

KakoSexamo2020 BENERJI 728x90

Ostali članki iz teme ljubezen in spolnost

Naravno zdravljenje neplodnosti
Mar 19, 2020 250

Zdravljenje neplodnosti – 10 naravnih načinov kako odpraviti neplodnost

Ali je možno odpraviti neplodnost na naraven način? Preden se zatečete k ekstremnim…
Jan 10, 2020 562

Kako izboljšati partnerski odnos?

Ob začetku leta si marsikdo zada zaobljube, med katerimi se neredko znajde tudi želja po…
Dec 19, 2019 428

Kar 1.668 novih parov na ona-on.com – Rekordno leto 2019!

Na ona-on.com se vsako leto bolj iskri – v letu 2019 rekordnih 52.800 novih uporabnikov…
Nov 05, 2019 747

Laž ima kratke noge

Z Melito Kuhar, strokovnjakinjo za partnerske odnose, družinsko dinamiko in osebnostno…
Oct 28, 2019 227

Z ona-on.com do ljubezni? Zvezde pravijo DA!

Zasebni stiki in spoznavanje prek ona-on.com so super. Tako menijo tudi znani iz…