Domov Odnosi in družinaOtroci Najboljši marela vozički

Najboljši marela vozički

30 ogledov

Prihod poletja kliče po lahkotnih potovanjih in družinskih izletih, kjer mora biti vsak kos opreme prilagojen enostavnosti in funkcionalnosti. Baby Center je v sodelovanju z Ajdo Sitar Žumer pripravil izčrpen vodnik po najboljših marela vozičkih ki bodo vaše potovanje naredili prijetnejše in lažje.

Zakaj izbrati marela voziček?

Ta tip vozička je prava izbira za vse starše, ki cenijo mobilnost in funkcionalnost. Znani so po svoji zložljivosti in lahkosti, kar jih naredi idealne za hitre spremembe lokacij, pa naj bo to v urbani džungli ali na počitnicah na plaži.

Kako je potekalo testiranje?

Za zagotavljanje čim bolj kakovostnih priporočil so izvedli obsežno testiranje kar 14 različnih vozičkov. Ocenjevali so, za kakšen teren je voziček najprimernejši, katerim pričakovanjem bo kar najbolje zadostil, in kaj so tiste prednosti, s katerimi vas bo osvojil. Ajda Sitar Žumer, je ocenila vozičke glede na enostavnost uporabe, udobje za otroka in prilagodljivost potrebam sodobnih staršev. Sama je mamica dvema punčkama in z družino radi potujejo, zato je tudi sama navdušena nad idejo hitro zložljivega, kakovostnega marela vozička. Z njimi po svetu potuje Cybex Coya.

Najboljše izbire za 2024

Izbire je zares veliko in najlažje se boste odločili sami, saj najbolje poznate vaš življenjski slog, navade in kaj zares pričakujete od zložljivega sopotnika. Tukaj je naših 5 favoritov!

1. Cybex EEZY S Twist+2: Posebnost, s katero bo ta marela osvojila srca tudi tistih zahtevnejših malčkov, ki vas nikoli nočejo spustiti z oči, je 360 stopinjska vrtljivost sedeža – otrok tako lahko gleda vas ali okolico.

2. Mutsy NEXO: Spadate med nekoliko višje starše? Teleskopski raočaj te marele bo kot nalašč za vas! Kolesa so večja in vzmetena, zato bo marela primerna za prav vse terene.

3. Babyzen YOYO2: Najlažja marela, ki ima le dobrih 6 kilogramov, bo z vami lahko potovala kar med ročno prtljago na letalu!

4. FreeOn LUX Premium: Globoka strehica, ki zagotavlja zaščito pred soncem in miren počitek in možnost preprostega enoročnega zlaganja.

5. Joolz AER+: Joolz prepriča s trajnostnimi materiali in kar 10-letno prenosljivo garancijo. Poleg nudi še XXL sončno strehico, enostavno zlaganje in možnost uporabe na letalu!

Nasveti za izbiro vašega idealnega marela vozička

Izbor pravega vozička je ključen za uživanje v družinskih doživetjih, nanj pa najbolj vplivajo:

    • Velikost in teža: Pomembno je, da izberete model, ki ga lahko brez težav prenašate.
    • Hitro zlaganje: Izberite voziček, ki se hitro in enostavno zloži.
    • Udobje in varnost: Preverite, da voziček zagotavlja udobno in varno okolje za vašega otroka.
    • Dodatna oprema: Upoštevajte tudi razpoložljivost in uporabnost dodatkov, kot so dežne prevleke in sončne strehice.

Vodnik so pripravili kot orodje za izbiro vozička, ki bo najbolje odgovarjal na vaše potrebe in stil življenja. Za podrobnejše informacije in osebne posvete, ki vam bodo pomagali pri odločitvi obiščite Baby Center. Prepričani smo, da je pravi voziček ključ do nepozabnih in brezskrbnih družinskih avantur. S preizkušenimi modeli in strokovnimi nasveti vam

Naročnik oglasa je Sidera d.o.o.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi