Domov Odnosi in družinaOtroci Zakaj ima HiPP svoj lasten ekološki pečat?

Zakaj ima HiPP svoj lasten ekološki pečat?

5 ogledov

ZBIRAJTE HIPP pečate in prejmite za vašega malčka darilo.

Diana J.: »Gospod Hipp, obljubljate, da ‘kjer se ekološko konča, gre HiPP še dlje’. Kaj natančno mislite s tem?«

Stefan Hipp: »Za nas to pomeni, da naredimo vse za to, da bo za naše otroke svet ostal ljubeč in dober. Z več kot 60-letnim znanjem na ekološkem področju smo sinonim za več izkušenj, za večjo raznolikost, za skrb za živali, za trajnostno naravnanost in večjo zaščito podnebja.

Ne zavzemamo se le za okolju prijazno proizvodnjo kozarčkov, temveč delamo tudi z izbranimi pogodbenimi pridelovalci, ki sadje in zelenjavo gojijo po naših strogih kriterijih in živali vzrejajo na primeren način. Zahvaljujoč naši pobudi za dobro počutje živali lahko tako na primer telički dlje ostanejo pri materah in tudi piščančki moškega spola smejo odrasti.«

Diana J.: Zakaj je HiPP ekološki pečat boljši kot EU ekološki pečat?«

hipp diana

Diana J. (42) mama dveh otrok (1 in 5 let) si želi vedeti več o prispevku HiPPa na ekološkem področju , zato je Stefanu Hippu zastavila nekaj vprašanj.

Stefan Hipp: »HiPP ekološki pečat zagotavlja ekološko kakovost in presega EU ekološke zahteve. Na primer, EU ekološki pečat sicer prepoveduje uporabo kemično sintetičnih škropil in gnojil ter genskega inženiringa, vendar ne ureja kontrole kakovosti ekoloških izdelkov po končanem gojenju. Žal lahko škodljive snovi v zraku ali v tleh obremenijo sadje, zelenjavo in žitarice. Zato za naše ekološke izdelke veljajo bistveno strožje mejne vrednosti in kontrole, kot jih zahteva EU ekološki pečat.

Prav tako tudi vsako ekološko korenje ne ustreza zahtevam »HiPP ekološkega korenja«. Naše izbrane surovine namreč strogo preverjamo v lastnem laboratoriju na 1.200 različnih substancah.

Preden posamezen kozarček pride na police trgovin, je podvržen 260 kontrolam. Tako pomeni »Ekološko v prihodnost« za nas tudi: Samo najboljši izdelki nosijo HiPP ekološki pečat.«

Kliknite tukaj in prejmite HiPP darilo po vaši izbiri 🙂

Hipp nagrada

 

Promocijsko sporočilo

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi