Domov ZdravjeZdrave novice Tosama širi maloprodajno mrežo prodajaln – Bela štacunca od novembra še v Kranju, Idriji in na Jesenicah

Tosama širi maloprodajno mrežo prodajaln – Bela štacunca od novembra še v Kranju, Idriji in na Jesenicah

6 ogledov

Tosama širi maloprodajno mrežo prodajaln
– Bela štacunca od novembra še v Kranju, Idriji in na Jesenicah

V domžalski Tosami so že pred leti med svoje dolgoročne načrte zapisali širjenje lastne maloprodajne mreže. Še pred tremi leti so kupci lahko kupovali le v nekdanji tovarniški Beli štacunci, zdaj pa lahko nakupujemo že v osmih prodajalnah.

Bele štacunce v prikupno belo zelenih barvah prinašajo ponudbo sanitetnih in higienskih pripomočkov, bogat progam za otroke in mamice, paleto naravnih kozmetičnih izdelkov ter izdelkov za hišne ljubljenčke, dom in vrt. Tosama je tudi lastnica koncesije za prodajo medicinskih pripomočkov, zato so v prodajalnah dobrodošli vsi, ki jim je zdravnik izdal naročilnico za kakršenkoli medicinski pripomoček. V prodajalnah zaposlene strokovne sodelavke pri nakupu znajo svetovati, občasno pa opravijo tudi meritve krvnega tlaka, ravni krvnega sladkorja in holesterola, meritve za izdajo kompresijskih nogavic in podobno. Njihove pomoči se običajno najbolj razveselijo bodoče mamice z dolgim seznamom potrebščin za malčka in pa starejši, ki se prvič soočajo s kako zdravstveno težavo. Tosamine Bele štacunce najdete na Viru, Ljubljani, v Mariboru, Kopru, Izoli, Idriji, Kranju in na Jesenicah. Seznam lokacij poiščite na www.tosama.si.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi