Domov ZdravjeZdrave novice Vodni filter AquaMetix® 2 mcr, podpultni

Vodni filter AquaMetix® 2 mcr, podpultni

14 ogledov

Brez vode ne more živeti nobeno živo bitje, ne človek, ne žival, ne rastlina. Voda je nujna za obstoj živih organizmov. Ljudje jo vnašamo v telo s hrano in pijačo. Zato je zelo pomembno kakšno vodo vnašamo.

Vodo v glavnem ocenjujemo po njenih organoleptičnih lastnostih kot so videz, okus in vonj. Najpogosteje nas moti in draži strupeni klor, ki se dodaja vodi za potrebe dezinfekcije vode. Rakotvorne trihalometane (THM), ki nastanejo v reakciji klora z organsko snovjo v vodohramih, pa žal naša čutila ne zaznajo. Prav tako ne zaznamo cel spekter za zdravje škodljivih snovi, ki jih najdemo v vodi.

Vse našteto iz vode odstrani Vodni filter AquaMetix® 2 mcr, podpultni.

vodni-filter-aquametix-2-mcr-podpultni 1

Omenjeni vodni filter vsebuje učinkovit NSF certificiran filtrirni vložek aktivno oglje (Carbon Block) + Zeolit AquaMetix® 2 mcr, 9 ¾” priznanega ameriškega proizvajalca Ceramic Filters Company, ki vsebuje dve vrsti aktivnega oglja in zeolit.

Iz vode odstrani klor, kloramin, fluoride, amonijak, slab vonj in okus, rakotvorne trihalometane (THM), ostanke zdravil, hormone, hormonske motilce, pesticide, nitrate, azbest, ciste, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, nikelj, krom, aluminij, baker, cink, arzen itd.). Izboljša okus vode.

Vodni filter AquaMetix® 2 mcr, podpultni zagotavlja 100 % čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode za manj kot cent /liter.

Vodni filter AquaMetix® 2 mcr, podpultni se montira pod pomivalno korito. Filtrirana hladna voda se toči na obstoječi pipi pomivalnega korita. Zaradi majhnih dimenzij se lahko montira tudi na prostorsko omejenih mestih. Nudimo strokovno montažo.

H image001Vodni filter

Več informacij na 041 555 270
www.vodni-filter.si

Promocijsko sporočilo

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi