Domov ZdravjeZdravo življenje 3 ideje za romantičen jesenski večer v dvoje

3 ideje za romantičen jesenski večer v dvoje

15 ogledov

Zakoračili smo v tisto polovico leta, ko se zjutraj zbujamo v temo in se zvečer domov vračamo v temi. A temačnejša polovica leta ima tudi svoje prednosti. Dolgi in v varno zavetje toplega doma odeti jesenski večeri so kot nalašč za poglabljanje partnerskega odnosa. Pripravili smo tri ideje za preživljanje romantičnih jesenskih večerov v dvoje.

Opazovanje zvezd

V hladnih in jasnih jesenskih nočeh zna biti nočno nebo še zlasti osupljivo. Kdaj ste si nazadnje vzeli čas in zgolj strmeli v z zvezdami opremljen nočni svod in razmišljali o sebi, svojih bližnjih, prihodnosti, ali pa zgolj občudovali neskončno lepoto narave ali iskali ozvezdje Malega medveda? In če bosta to storila skupaj s partnerjem, zleknjena na balkonu ali vrtu, do vratu zavita v topla oblačila in s kozarcem penine v roki – priporočamo nagrajeno Konjiško penino iz Vinske kleti Zlati grič – bo to zagotovo nepozabna izkušnja.

Sortiranje starih fotografij

Spomladi in poleti si zelo redki izmed nas med enim in drugim izletom ali potovanjem vzamemo čas za temeljito urejanje posnetih fotografij. So pa za to početje toliko primernejši jesenski večeri. Urice, ki jih bosta s partnerjem preživela skupaj med raziskovanjem in sortiranjem posnetkov, bodo ne samo krasna priložnost za obujanje fantastičnih skupnih spominov, pač pa tudi čas, ko bosta lahko snovala skupne izlete in potovanja prihodnosti.

Romantična večerja ob rožah in svečkah

Četudi kliše, romantična večerja v dvoje ostaja med najbolj priljubljenimi dejavnostmi v dvoje. Predlagamo, da se vajina romantična večerja prične že s skupnim snovanjem menuja. Bodita drzna, odločita se za pripravo jedi, ki je še nikoli nista skuhala. Odpravita se skupaj po nakupih. Ne pozabita na svečke. Na poti iz trgovine zavijta še v bližnjo cvetličarno, kjer naj on njej kupi šopek njej najljubših rož. Skupaj se lotita kuhanja in si med pripravo hrane vzemita čas drug za drugega: zavrtita se v ritmih vajine najljubše pesmi. In ko bo miza pogrnjena, rože v vazi in vidva tik pred tem, da užijeta pripravljeno hrano, ne pozabita za »piko na i« prižgati še sveč.

www.zlati-gric.si

Promocijsko sporočilo

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi