Domov Aktivno življenjeOprema Prva Huaweieva ura s certifikatom CE za spremljanje EKG

Prva Huaweieva ura s certifikatom CE za spremljanje EKG

2 ogledov

Po zaslugi zelo priročne funkcije snemanja elektrokardiograma (EKG) vam lahko pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro reši življenje.

Huawei je za svojo najnovejšo in najbolj izpopolnjeno pametno uro Huawei Watch GT 3 Pro razvil vrhunsko tipalo, katerega zmogljivosti omogočajo boljše informiranje o zdravstvenem stanju v realnem času. Sposobno je analize srčnega ritma in atrijske fibrilacije ter med številnimi drugimi zdravstvenimi težavami, ki lahko doletijo vsakega od nas, prepoznati nepravilne srčne ritme. Ni odveč, da je postopek snemanja izredno preprost. S prstom druge roke se za 30 sekund dotaknete elektrode v kroni ure in takoj nato bo ura rezultate prikazala na zaslonu. Podrobneje pa jih lahko analizirate v aplikaciji Huawei Zdravje.

Poleg tega optično tipalo srčnega utripa (PPG) na uri omogoča še pregled togosti arterij (arterioskleroze) in je tako vir podatkov za nasvete, kako izboljšati zdravje srca in ožilja.

Najnovejše tehnologije, ki jih je Huawei vključil v vrhunsko pametno uro Huawei Watch GT 3 Pro, so zaslužne za odzivnejšo in natančnejšo funkcijo snemanja elektrokardiograma. Sestavlja jo merilnik srčnega utripa Huawei TruSeen 5.0+ z optičnim tipalom z osmimi v obroč razporejenimi fotoelektričnimi elementi na ergonomsko ukrivljenem dnu iz keramike. S tem je Huawei dosegel izboljšan sprejem optičnih signalov in učinkovitejše odstranjevanje (filtriranje) motenj. Elektrodi na dnu in v kroni pa sta za boljšo prevodnost šibkih električnih signalov prevlečeni s tanko plastjo (PVG nanos). Zahvaljujoč temu lahko svoje zdravstveno stanje spremljate 24 ur na dan in prejmete takojšno opozorilo, kadarkoli bitje srca odstopa od normalnega ritma.

Funkcija snemanja elektrokardiograma, za katero je Huawei prejel evropski certifikat CE, pa ni edina zdravstvena funkcija, s katero se ponaša najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 3 Pro. Nasičenost kisika v krvi (SpO2), analiza spanja, merjenje srčnega utripa in spremljanje ravni stresa so ravno tako izredno uporabe funkcije za spremljanje zdravja in izboljšanje počutja1.

Pametne ure serije Huawei Watch GT 3 Pro je mogoče preprosto povezati z vsakim pametnim telefonom, ne glede ali na njem teče mobilni sistem Android ali iOS, prav tako seveda tudi s pametnimi telefoni Huawei, kot so nedavno prestavljeni Huawei Mate 50 Pro, Huawei nova 10 Pro in Huawei nova 10, na katerih je aplikacija Huawei Zdravje že nameščena.

1 Ta izdelek ni medicinska naprava. Podatki pridobljeni pri uporabi tega izdelka so zgolj referenčni in naj se ne bi uporabljali za medicinske raziskave, diagnostiko ali namene zdravljenja.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi