Čista voda

22 ogledov

Voda je izjemno pomembna za ohranjanje dobrega zdravja, lepote in vitalnosti.
Pravi čudež naredimo že s tem, da dnevno popijemo priporočenih vsaj 8 velikih kozarcev vode. Ni pa vsaka voda enako koristna. Voda iz pipe na žalost pogosto vsebuje škodljive snovi, ki lahko škodujejo našemu zdravju.

Glede na to, da smo v zadnjih desetletjih spustili v okolje več kot 100.000 različnih onesnaževalcev, ki naposled vselej končajo v vodi, je na mestu vprašanje, kakšno vodo pravzaprav pijemo. Voda je namreč univerzalno topilo, ki na svoji naravni poti kroženja raztaplja številne snovi s katerimi pride v stik. Tako se pri prehodu skozi zemeljske plasti onesnaži z različnimi zdravju škodljivimi snovmi.

Najboljšo kakovost pitne vode za naše zdravje in dobro počutje zagotavljajo naslednji kvalitetni vodni filtri:

Trojni vodni filter Triplex Pro je namenjen filtriranju vode celotnega objekta, stanovanjske hiše ali stanovanja. Montira se na glavni vod vode, namestitev je enostavna, vzdrževanje pa je minimalno. Iz vode odstrani širok spekter onesnaževalcev; rjo, pesek, mivko, mulj, blato, delce velikosti 5 mikronov, klor, slab vonj in okus, rakotvorne trihalometane (THM), pesticide, azbest in težke kovine.

Dvojni vodni filter Big Blue Duplex Pro je zmogljiv vodni filter za temeljito filtriranje vode celotnega objekta, stanovanjske hiše ali stanovanja. Tudi ta se montira na glavni vod vode, njegova namestitev je enostavna, vzdrževanje pa je minimalno.
Iz vode odstrani vse nečistoče, ki jih odstrani tudi trojni vodni filter Triplex Pro, vendar pa vodo zaradi večjih filtrirnih vložkov s kar trikrat več filtrirnega medija še temeljiteje prečisti.

Vodni filter AquaMetix® 2 mcr, podpultni je namenjen filtriranju vode v kuhinji.
Montira se pod pomivalno korito, namestitev je enostavna, vzdrževanje pa je minimalno. Filtrirana hladna voda se toči na obstoječi pipi pomivalnega korita.
Zaradi majhnih dimenzij se lahko montira tudi na prostorsko omejenih mestih.
Iz vode odstrani klor, kloramin, fluoride, amonijak, slab vonj in okus, rakotvorne trihalometane (THM), ki nastanejo v reakciji klora z organskimi snovmi, ostanke zdravil, hormone, hormonske motilce, pesticide, nitrate, azbest, ciste in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, nikelj, krom, aluminij, baker, cink, arzen itd.).

Izboljša okus vode.
Kljub temu, da iz pitne vode učinkovito odstrani izjemno širok spekter onesnaževalcev pri tem ne odstrani koristnih mineralov kalcija in magnezija.
Zagotavlja popolnoma čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode.


Reverzna osmoza PurePro® EC106 100 Pro Biocera Antioxidant Alkaline je namenjena filtriranju vode v kuhinji. Šeststopenjski filtrirni sistem s Filmtec TCF polprepustno membrano iz vode odstrani najširši spekter onesnaževalcev; klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi (kloroform, trihalometane, PCB), pesticide, ostanke zdravil, hormone, hormonske motilce, azbest, svinec, živo srebro, krom, kadmij, baker, barij, radon, natrij, kalij, selen, fluoride, nitrite, nitrate, ciste, bakterije in viruse.

Zagotavlja najčistejšo možno pitno vodo. Dodatno vsebuje še BIOCERA A. A. 11″ Filter (Antioxidant Alkaline), ki popolnoma čisti vodi doda za naše zdravje zelo pomembne minerale kalcija, magnezija, kalija in natrija, zviša pH vode v alkalno (bazično) pH območje med 8,0 – 9,5 ter doda aktivni vodik, ki zniža oksidacijsko redukcijski potencial (ORP) vode na -50 mV do -400 mV in naredi vodo antioksidativno.
Zmanjša velikost vodnih skupkov (water clusters) in izboljša okus vode.

Na voljo je tudi strokovna montaža in servisiranje naprav. Vsako leto vam avtomatski opomnik na elektronski naslov pošlje obvestilo, da je čas za zamenjavo filtrov, saj le redno vzdrževan vodni filter nudi zares čisto vodo.

Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, SI-8290 SEVNICA
041 555 270 | info@vodni-filter.si | www.vodni-filter.si

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi