Čarobni dan

7 ogledov

Čarobni dan je bil posvečen družinam in druženju.

Bled ni zažarel le v osupljivi lepoti svoje narave, temveč je obiskovalcem postregel tudi s čarobnimi doživetji. Ob očarljivem jezeru je namreč potekal Čarobni dan, ki je v vrtinec pestrega programa ujel najmlajše in tudi tiste malo starejše.
Občinstvo se je zabavalo ob številnih nagradnih in družabnih igrah, kreativnih delavnicah, gledaliških in plesnih predstavah. Na svoj račun pa so prišli tudi tisti malo bolj avanturistični obiskovalci, ki so se povzpeli na Blejski grad, se s kočijo zapeljali po Bledu, obiskali Pustolovski park Bled in se spustili po Sankališču na Straži. Proti blejskemu otočku so obiskovalce vozile blejske pletne, okoli jezera pa turistični vlakec. Poskrbljeno je bilo tudi za športne navdušence, saj so se lahko preizkusili v srednjeveškem lokostrelstvu in se poigrali na mini golf igrišču.

Čarobni oder je gostil številne glasbenike, ki so zabavali občinstvo. Pozitivno energijo in »čarovnijo« pa so med navzoče delili: Samuel Lucas, Arijana Lucas, Kataya, Rok’n’band, Trkaj, Vili Resnik, Alex Volasko, Tomaž Ahačič, Jay Dance Studio, Glasbeni studio Osminka, s svojimi akrobatskimi vragolijami sta nas navduševala Filip in Blaž iz F&B Acrobatics ter mnogi drugi.

Čarobni dan so obiskali številni znani obrazi.

Občinstvo je pozdravil župan občine Bled, Janez Fajfar, ki podpira dobrodelnost in zabavno raznolikost projekta. Čudoviti dan v čudoviti družbi pa je očaral tudi organizatorko Čarobnega dne, Barbaro Novak iz družbe Zavod Zaupanje, ki je svoje občutke opisala z besedami: »Bilo je čarobno kot vedno. Tudi ko so se sončni žarki za trenutek skrili za oblaki, jih nismo prav nič pogrešali, saj so jih uspešno nadomestili nasmehi in zadovoljstvo na obrazih otrok ter njihovih staršev. Tudi občasne dežne plohe niso »izbrisale« moči čarobnega prahu, saj je množica več kot uživala in se zabavala.«

Čarobni dan bo znova zadnjo avgustovsko nedeljo v Arboretumu Volčji Potok.

Avtorica fotografije: Jana Šnuderl

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi