Domov Odnosi in družinaPsihologija Kako povečati frekvenco zaupanja in vero vase?

Kako povečati frekvenco zaupanja in vero vase?

15 ogledov

Ste se kdaj vprašali, zakaj nekateri na izzive vsakdanjika reagirajo z višjo mero sproščenosti in zaupanja v razvoj dogodkov? Zakaj sprožilci stresa nanje ne delujejo tako močno kot na druge? V nadaljevanju boste izvedeli, kako lahko tudi vi povečate tisto notranjo kvaliteto, ki vas kot puščica ponese skozi nevihtna obdobja.

Veronika Bilban

Vibra spa – spajanje z Virom je pristop za dvigovanje zavesti in prebujanje spomina, kdo mi v resnici smo. Zadovoljstvo, zaupanje, samozavest, vera vase, ljubezen, sreča so izvorne kvalitete. Njihova vibracija je hitrejša, kot denimo vibracija občutkov neuspeha, čustva žalosti, strahu ter omejujoča prepričanja ne znam, ne zmorem, ne da se … Je avtorski pristop, ki ga je razvila Life Coach Anita Kejžar Škulj na podlagi osebnega raziskovanja in dolgoletnih izkušenj dela z energijami, svetlobo in zavestjo.

Na kakšen način pristop deluje?
Z dvigom frekvence v kvantnem polju klienta, odpremo možnosti spreminjanja omejujočih prepričanj, negativnih čustev, vzorcev preteklosti, hitreje kot sicer. Z aktivacijo frekvenc čistega Vira se poveča razvoj pozitivnih notranjih kvalitet.

Kako jo izvajate?
Po uvodnem pogovoru o izzivu izvemo, katere notranje kvalitete želi klient pri sebi povečati, medtem ko v drugem delu, klient običajno leži in se popolnoma sprosti. Sledi navodilom praktika, nežno usmerja pozornost v posamezne predele telesa. Praktik z dvigom svoje zavesti in z višjim čutnim zaznavanjem pridobiva določen spekter informacij o klientu, vezane na predhoden pogovor. Iz polja klienta »prebere« in na glas govori, kateri omejujoči vzorci se umikajo in odpadajo iz kvantnega polja. Pridobiva informacije, katere frekvence se sedaj aktivirajo in kateri novi vzorci delovanja se umeščajo v polju klienta. Zvočni posnetek drugega dela postopka, ki traja približno pol ure, klient dobi v trajno last. Tako v udobju doma utrjuje spremembo.

Komu je namenjena?
Posameznikom, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja, odnose in spremeniti slabe razvade, doseči osebne ali poslovne cilje, a jih ovirajo notranja prepričanja in razne omejitve (kot so strahovi, pomanjkanje motivacije …) ter ljudem, ki želijo ozavestiti svoj življenjski namen in prebuditi duhovni potencial.

Kakšne so koristi?
Možne spremembe so: okrepljena volja, več živosti, povečana čustvena stabilnost, večje sprejemanje sebe, spremembe prehranskih vzorcev, hitrejše opuščanje negativnih misli, opuščanje odvisnih odnosov, lažje postavljanje mej, zmanjšana obremenitev pred avtoriteto, zmanjšanja različnih pričakovanj …

Ali lahko prinese “stranske učinke”?
Možno pa je, da nekateri ljudje reagirajo na spreminjanje svojega polja s fizičnim čiščenjem, glavobolom, virozo, kratkotrajno čustveno nestabilnostjo, občasnim nemirom.

Po kolikšnem času lahko predvidimo spremembe, ki jih občutimo?
Nekateri opazijo spremembo že po prvem Vibraspajanju, drugi pa šele čez določen čas.

Koliko stane eno srečanje?
Posamezno srečanje, ki vključuje mp3 posnetek, ki ga klient prejme v trajno last, je 77 €.
OKVIRČEK
Bralci z izvodom te revije koristijo 10% popust na Osebni Vibra spa (eno srečanje). Akcija velja do 31. 12.2014. Ostale akcije in popusti se med seboj izključujejo.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi