Domov Odnosi in družinaPsihologija Življenje iz vsega srca

Življenje iz vsega srca

17 ogledov

Ašvatino pismo

Ašvata Nataša Martinčič

»Že nekaj časa si vizualiziram življenje v finančnem obilju, saj naj bi bila domišljija ključna pri zavestnem ustvarjanju. A nekako tisti denar, ki pride k meni, vedno izpuhti. Ko ga že prejmem, se pokvari avto ali pa se pojavijo drugi nepričakovani stroški. Uporabljam tudi afirmacije, a v svojem življenju ne opažam pozitivnih sprememb. Imam ljubezen in zdravje in čudovito družino. Toda kdaj bo k meni prišlo finančno obilje?« sprašuje Žiga iz Slovenskih Konjic.

Spoštovani g. Žiga,
toplo se vam zahvaljujem za vaše vprašanje. Ljudje mi ga postavijo večkrat, zato sem se odločila odgovoriti nanj še v reviji Bogastvo zdravja, da pomagava čim širšemu krogu ljudi z enakim ali podobnim vprašanjem razumeti, kaj lahko storijo, da se bodo okoliščine vidno in trajno spremenile na bolje.
Ko so stroški pogostejše višji od dohodka, je seveda skrajni čas, da tehtnico financ prevesimo na stran dohodka – in ustvarjalnost je pri tem ključna. Ustvarjalni pa nismo brez domišljije, ki je vir vsega, kar je kdaj bilo in bo ustvarjeno v fizični resničnosti. Je rojstni kraj vseh uspehov, inovacij in zamisli, ki spreminjajo svet na bolje.
Kaj se zgodi, ko uporabljamo domišljijo? Segamo po novih prijetnih mislih in podobah ter občutimo želen življenjski slog že zdaj, že danes. Sposobnost vnaprej občutiti ta občutek, s katerim želimo živeti, je sposobnost zavestnega ustvarjanja ali premišljenega oddajanja vibracije, na katero se odziva celotno Vesolje. To je vsa znanost zavestnega ustvarjanja. Kje se torej mnogim zatakne?
Bolj ko uporabljamo svojo domišljijo ali druge tehnike – vse nam le pomagajo vibracijsko uglasiti se z želenim -, bolj ko občutimo izvedljivost želenega, bližje smo višjim frekvencam, na katerih vibrirajo ali domujejo zamisli, ki prinašajo želen življenjski slog. In slej ko prej se nam utrne nova, sveža zamisel. Te so ves čas na dosegu rok, vendar nam, ko jih najdemo, resnično pomagajo le, če jih udejanjimo. Zamisli od nas zahtevajo dejanja in ko si upamo, odpremo jez novih priložnosti. Bolj ko upoštevamo predloge našega notranjega ali Najvišjega jaza, bolj ko jih udejanjamo, hitreje Vesolje preureja okoliščine, da bi nas poneslo tja, kamor imamo uperjen svoj pogled.
Pogum je začetek novega življenja – življenja iz vsega srca. Velikost prvega koraka ni pomembna. Ko enkrat dobimo zamisel, se moramo na to notranjo pobudo preprosto odzvati. Navsezadnje prihaja k nam v odgovor na našo željo. Aktivneje ko sledimo svojim notranjim pobudam, bolj krepimo stik s svojim Najvišjim jazem in bolj raste tudi naše zaupanje vase. Svoj pogled imamo uperjen na vrh gore. Vemo, da delamo prav, ker to z vsem srcem čutimo. In življenje nam prinaša dokaze.
Torej, ali vam notranji glas pravi, da uberite samostojno pot in svoj talent spremenite v svoje življenjsko delo? Vam pravi, da poiščete ali sprejmete novo službo? Da se še naprej izobražujete? Morda napišete knjigo? Začnete projekt, ki si ga že dolgo želite začeti? Zapišite in začnite delati korake, ki vam jih brezpogojno predlaga vaš notranji glas – kajti nič vam ne bo prineslo globljega zadovoljstva, kot aktivno upoštevanje te neskončne inteligence, ki jo kljub njeni nevidnosti vseeno lahko jasno čutite. Izkoristite svojo moč odločanja in živite iz vsega srca.

Dragi bralci Bogastva zdravja, če si tudi vi želite odgovor na svoje vprašanje, pišite na ashvata@ashvata.si.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi