22.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 8 avgusta, 2022
0,00 €

V košarici ni izdelkov.

Jaz, Ti, Mi Za Slovenijo – Nagradna Igra

JAZ, TI, MI za SLOVENIJO

Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradne igre www.bogastvozdravja.si JAZ, TI, MI za SLOVENIJO.

Kdo prireja nagradno igro
Organizator nagradne igre JAZ, TI, MI za SLOVENIJO je Tandem Zagorje, društvo za enake možnosti in celostni razvoj, medijski pokrovitelj akcije pa je revija Bogastvo zdravja.

Kdaj in kako nagradna igra poteka
Nagradna igra poteka od 14.4.2014 do 31.5.2014.

Potrebno je všečkati stran na spletnem portalu Facebook, sodelovati v anketi ter deliti stran.

Namen nagradne igre
Namen nagradne igre je promocija spletne strani ter vseslovenske dobrodelne akcije JAZ, TI, MI za SLOVENIJO.

Vrste nagrad in načini pridobitve
Sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri potegujejo za naslednje nagrade:
1X PROTIBOLEČINSKA, TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA – 30min
1X DARILNI BON ZA BOWNOVO TERAPIJO, REFLEKSNO MASAŽO STOPAL
1X STERIL-O-SEPT GEL 30ml
1X KOKOSOV KREMNI GEL ZA TUŠIRANJE
1X DEKICA ELIKSIR LAŠKO
5X PODLOGA ZA MIŠKO
5X SMART GNOJILO ZA ROŽE IN VRT

Kako do nagrade
Za nagrade se potegujejo vsi sodelujoči, ki so v nagradni igri sodelovali v razpisanem roku trajanja nagradne igre in upoštevali vsa navodila. Žreb nagrad bo potekal 5.6.2014 v prisotnosti komisije nagradne igre, določene v 8. točki teh pravil.

Določitev nagrajencev
Določitev nagrajencev nagradne igre za vse nagrade v nagradnem skladu bo potekala 1.6. 2014 na naslovu društva. Predsednik komisije bo o poteku nagradne igre in nagrajencih naredil zapisnik, ki se bo hranil leto dni na naslovu društva.

Pristojnosti komisije nagradne igre
Komisija nagradne igre ima naslednje pristojnosti:
– izžrebati vse nagrajence nagradne igre na podlagi upoštevanja vseh navodil.

Seznam nagrad
1X PROTIBOLEČINSKA, TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA – 30min
1X DARILNI BON ZA BOWNOVO TERAPIJO, REFLEKSNO MASAŽO STOPAL
1X STERIL-O-SEPT GEL 30ml
1X KOKOSOV KREMNI GEL ZA TUŠIRANJE
1X DEKICA ELIKSIR LAŠKO
5X PODLOGA ZA MIŠKO
5X SMART GNOJILO ZA ROŽE IN VRT

Objava nagrajencev in žrebanje
Žrebanje bo potekalo 5.6. 2014.
Na spletni strani www.bogastvozdravja.si bodo dne 6.6.2014 objavljeni nagrajenci. Nagrado bomo nagrajencem poslali po pošti.

Splošno o nagradah in nagrajencih
Vsi nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na spletni strani www.bogastvozdravja.si in po potrebi tudi v drugih medijih, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. 
Nagrade ni mogoče zamenjati za denar. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenec v določenem roku na sedežu podjetja organizatorja z ustreznim dokumentom izkaže svojo identiteto. Če nagrajenec tega noče storiti, izgubi pravico do nagrade.
Če se posamezni nagrajenec na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval do 15.6.2014, ali pa se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade.
V skladu z navedenim se nagrajenci strinjajo, da bodo organizatorju, podjetju Društvu Tandem Zagorje, posredovali naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, in sicer najpozneje v roku 10 dni od prejema obvestila o nagradi.

Če nagrajenec organizatorju teh podatkov ne posreduje v zahtevanem roku, od organizatorja ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v teh primerih prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do nagrajenca.
Organizator in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse udeležence. Organit+zator si pridržuje pravico spremembe splošnih pogojev nagradne igre.

Druge določbe
Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da udeleženec soglaša s pravili nagradne igre.
Sodelovanje v nagradni igri, pridobitev in prevzem nagrad niso pogojeni z nakupom katerega koli izdelka, ki ga organizator nagradne igre trži prek svojih prodajnih kanalov.

Pravila nagradne igre in kje so
Pravila nagradne igre so na vpogled dostopna na spletni strani www.bogastvozdravja.si

Uporaba osebnih podatkov
Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov na spletni strani www.bogastvozdravja.si ter po potrebi tudi v drugih medijih in se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre.
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007).
S podanim soglasjem udeleženec nagradne igre dovoljuje podjetju organizatorja podjetja Tridea, d. o. o., da kot upravljavec zbirke obdeluje zbrane osebne podatke za namene nagradne igre, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, neposrednega trženja, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za pošiljanje e-novic in drugega reklamnega gradiva.

Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.
Komisija ima pravico iz nagradne igre diskvalificirati katerega koli sodelujočega, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili. Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v nagradni igri so končne.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni igri: 14.4.2014

www.bogastvozdravja.si

Povezani članki

Zadnji članki

Mami, SPET je čas za novo šolsko torbo!

Otroci si večkrat izbirajo nahrbtnike in torbe z junaki najljubših risank, a okus se spreminja, otroci odraščajo, večina se hitro naveliča pisanih motivov in...

Edinstven oddih v objemu mehurčkov

140 let zdravja v Zdravilišču Radenci 140 let zdraviliške tradicije, predane skrbi za zdravje in dobro počutje gostov, termalni bazeni in prijazno osebje, ki se...

Huawei FreeBuds Pro 2: Izjemna zvočna izkušnja najvišje kakovosti

Podjetje Huawei je na slovenskem trgu predstavilo slušalke FreeBuds Pro 2, novo generacijo vrhunskih akustičnih brezžičnih slušalk, ki ponujajo izjemno zvočno doživetje. S Huaweievim...

Ljubezen gre skozi želodec – tudi pri prijateljih

Prihajajoča sobota ni le še ena poletna sobota več, pač pa mednarodni dan prijateljstva. Eden najmlajših praznikov, ki se uradno praznuje šele od leta...

NAVDIHUJOČE ljubezenske zgodbe ona-on.com parov

Zmenki & Zasebni stiki na ona-on.com so v več kot 20 letih delovanja portala pripeljali do več kot 28.000 parov, ki so svoje ljubezenske...

Seznam krvodajalskih akcij za AVGUST 2022

PROSIMO, DARUJTE KRI ZA ŽIVLJENJE! Spoštovane krvodajalke in krvodajalci, prosimo vas, da pokličite na telefonsko številko, ki ste jo prejeli v vabilu ali na...

Spoznajte idealna poletna sopotnika: Huawei nova Y70 in Huawei nova Y90

Podjetje Huawei je predstavilo pametna telefona Huawei nova Y70, in Huawei nova Y90 s katerima želi uporabnikom ponuditi najnovejšo in napredno tehnologijo po razumni...

Preprosta osebna nega na poti

Poletno tromesečje je običajno namenjeno tudi krajšim ali daljšim potovanjem, kampiranju, pohodništvu – skratka najrazličnejšim oblikam oddiha. Vsem je skupno to, da s sabo...

Zaščita pred škodljivim sevanjem

Sonce je v poletnem času najbolj močno, kar večini sicer prija, vendar pa ne smemo pozabiti, da neodgovorno in brezskrbno predajanje toplim sončnim žarkom...

Inovativen zložljiv telefon Huawei Mate Xs 2 na voljo v Sloveniji

Huawei je na podlagi izkušenj izdelal novo različico inovativnega zložljivega telefona izjemnih zmogljivosti in z edinstveno zasnova tečaja, ki je že na voljo v...