22 C
Ljubljana
ponedeljek, 16 maja, 2022
0,00 €

V košarici ni izdelkov.

Jaz, Ti, Mi Za Slovenijo – Nagradna Igra

JAZ, TI, MI za SLOVENIJO

Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradne igre www.bogastvozdravja.si JAZ, TI, MI za SLOVENIJO.

Kdo prireja nagradno igro
Organizator nagradne igre JAZ, TI, MI za SLOVENIJO je Tandem Zagorje, društvo za enake možnosti in celostni razvoj, medijski pokrovitelj akcije pa je revija Bogastvo zdravja.

Kdaj in kako nagradna igra poteka
Nagradna igra poteka od 14.4.2014 do 31.5.2014.

Potrebno je všečkati stran na spletnem portalu Facebook, sodelovati v anketi ter deliti stran.

Namen nagradne igre
Namen nagradne igre je promocija spletne strani ter vseslovenske dobrodelne akcije JAZ, TI, MI za SLOVENIJO.

Vrste nagrad in načini pridobitve
Sodelujoči se s sodelovanjem v nagradni igri potegujejo za naslednje nagrade:
1X PROTIBOLEČINSKA, TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA – 30min
1X DARILNI BON ZA BOWNOVO TERAPIJO, REFLEKSNO MASAŽO STOPAL
1X STERIL-O-SEPT GEL 30ml
1X KOKOSOV KREMNI GEL ZA TUŠIRANJE
1X DEKICA ELIKSIR LAŠKO
5X PODLOGA ZA MIŠKO
5X SMART GNOJILO ZA ROŽE IN VRT

Kako do nagrade
Za nagrade se potegujejo vsi sodelujoči, ki so v nagradni igri sodelovali v razpisanem roku trajanja nagradne igre in upoštevali vsa navodila. Žreb nagrad bo potekal 5.6.2014 v prisotnosti komisije nagradne igre, določene v 8. točki teh pravil.

Določitev nagrajencev
Določitev nagrajencev nagradne igre za vse nagrade v nagradnem skladu bo potekala 1.6. 2014 na naslovu društva. Predsednik komisije bo o poteku nagradne igre in nagrajencih naredil zapisnik, ki se bo hranil leto dni na naslovu društva.

Pristojnosti komisije nagradne igre
Komisija nagradne igre ima naslednje pristojnosti:
– izžrebati vse nagrajence nagradne igre na podlagi upoštevanja vseh navodil.

Seznam nagrad
1X PROTIBOLEČINSKA, TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA – 30min
1X DARILNI BON ZA BOWNOVO TERAPIJO, REFLEKSNO MASAŽO STOPAL
1X STERIL-O-SEPT GEL 30ml
1X KOKOSOV KREMNI GEL ZA TUŠIRANJE
1X DEKICA ELIKSIR LAŠKO
5X PODLOGA ZA MIŠKO
5X SMART GNOJILO ZA ROŽE IN VRT

Objava nagrajencev in žrebanje
Žrebanje bo potekalo 5.6. 2014.
Na spletni strani www.bogastvozdravja.si bodo dne 6.6.2014 objavljeni nagrajenci. Nagrado bomo nagrajencem poslali po pošti.

Splošno o nagradah in nagrajencih
Vsi nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka na spletni strani www.bogastvozdravja.si in po potrebi tudi v drugih medijih, za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine. 
Nagrade ni mogoče zamenjati za denar. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenec v določenem roku na sedežu podjetja organizatorja z ustreznim dokumentom izkaže svojo identiteto. Če nagrajenec tega noče storiti, izgubi pravico do nagrade.
Če se posamezni nagrajenec na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval do 15.6.2014, ali pa se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade.
V skladu z navedenim se nagrajenci strinjajo, da bodo organizatorju, podjetju Društvu Tandem Zagorje, posredovali naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, in sicer najpozneje v roku 10 dni od prejema obvestila o nagradi.

Če nagrajenec organizatorju teh podatkov ne posreduje v zahtevanem roku, od organizatorja ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v teh primerih prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do nagrajenca.
Organizator in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse udeležence. Organit+zator si pridržuje pravico spremembe splošnih pogojev nagradne igre.

Druge določbe
Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da udeleženec soglaša s pravili nagradne igre.
Sodelovanje v nagradni igri, pridobitev in prevzem nagrad niso pogojeni z nakupom katerega koli izdelka, ki ga organizator nagradne igre trži prek svojih prodajnih kanalov.

Pravila nagradne igre in kje so
Pravila nagradne igre so na vpogled dostopna na spletni strani www.bogastvozdravja.si

Uporaba osebnih podatkov
Nagrajenci nagradne igre dovoljujejo objavo posredovanih osebnih podatkov na spletni strani www.bogastvozdravja.si ter po potrebi tudi v drugih medijih in se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre.
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007).
S podanim soglasjem udeleženec nagradne igre dovoljuje podjetju organizatorja podjetja Tridea, d. o. o., da kot upravljavec zbirke obdeluje zbrane osebne podatke za namene nagradne igre, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, neposrednega trženja, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za pošiljanje e-novic in drugega reklamnega gradiva.

Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.
Komisija ima pravico iz nagradne igre diskvalificirati katerega koli sodelujočega, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili. Odločitve komisije glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v nagradni igri so končne.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni igri: 14.4.2014

www.bogastvozdravja.si

Povezani članki

Zadnji članki

Maj 2022

Preberite revijo Maj 2022 https://issuu.com/revija.bogastvo.zdravja/docs/bz_maj2022

Svetovni dan medicinskih sester in babic

12. maj je mednarodni dan medicinskih sester. Na ta dan se je leta 1820 rodila britanska humanistka in medicinska sestra Florence Nightingale, pobudnica ozaveščanja o...

Sirup pridobljen iz narave

Naravni drevesni sirup Madal Bal je narejen z mešanjem posebnih sokov izbranih sort kanadskega javorja in azijskih palm, ki se skrbno pridobivajo na trajnostno...

Kako hitro in enostavno do družinskega zdravnika?

Prisluhnili smo aktualnim izzivom in zasnovali asistenčno storitev v okviru Premoženjskega zavarovanja DOM 𝗭𝗱𝗿𝗮𝘃𝗻𝗶𝗸 𝗻𝗮 𝗱𝗮𝗹𝗷𝗮𝘃𝗼. Spoznajte ga in se prepričajte, da je zares...

Blagodejna moč narave ali kako živeti po Riklijevo

Bled večina dojema kot popoln izletniški kotiček za en dan, v resnici pa ta alpski biser ni le pravljično prelep kraj, ampak z dih...

Enostavno in hitro do specialista

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista in urejanje termina. Pa ste vedeli, da se lahko obrnete na asistenčni...

Seznam krvodajalskih akcij za MAJ 2022

PROSIMO, DARUJTE KRI ZA ŽIVLJENJE! Spoštovane krvodajalke in krvodajalci, prosimo vas, da pokličite na telefonsko številko, ki ste jo prejeli v vabilu ali na vam...

Na kaj je treba pomisliti pred odhodom v tujino

Ko posijejo pomladni sončni žarki, običajno začnemo premišljevati o prvomajskih počitnicah. Da bi tudi v tujini lahko kakovostno poskrbeli za svoje zdravje v primeru...

Dan Zemlje 22. april v ara Shoes obeležujejo z zeleno!

Obutvena industrija je odgovorna za 1,4 % globalnih emisij toplogrednih plinov. Morda se to na prvi pogled res ne sliši zastrašujoče, a za primerjavo...

Royal Robbins ohranja sledi ljubezni le v vašem srcu

Topel objem malčka, ki se je ravno sladkal s čokolado in se hkrati temeljito obrisal v vašo majico. Razposajen skok pasjega mladiča, ki je...