Domov Priporočamo Oblazinjene postelje – Sinonim mehkobe, udobja in elegance

Oblazinjene postelje – Sinonim mehkobe, udobja in elegance

24 ogledov

Oblazinjene postelje so sinonim za udobje in razkošje v spalnicah širom sveta. Mehka oblazinjenja, elegantni dizajni in prijetni materiali ustvarjajo vzdušje, ki v nas vzbuja sprostitev in kakovosten spanec. Zaradi svoje izjemne priljubljenosti med uporabniki postajajo tapecirane postelje vse pogostejša izbira pri opremljanju spalnih prostorov.

Oblazinjene postelje, ki navdušujejo z mehkobo in videzom lebdenja

Ena izmed glavnih značilnosti oblazinjene moderne postelje je njena mehkoba in vzdušje, ki ga pričara v spalnici. Oblazinjenje iz tkanine, žameta ali usnja, zagotavlja udobje, ki ga trše površine preprosto ne morejo ponuditi. Skrbno postavljene nogice so postavljene tako, da skrbijo za stabilnost ter pričarajo videz lebdenja. Kot taka vsekakor navdušuje oblazinjena postelja BoxSpring Fly.

Prednosti oblazinjenih postelj:

1.Izražajo eleganco in se odlično izražajo v različnih stilih

Oblazinjene postelje, kot so na primer slovenske BoxSpring postelje, omogočajo svobodo pri izbiri barv in materialov ter poskrbijo, da lahko najdete svojo perfekcijo blazinjenja, ki se bo čudovito podalo s preostalimi kosi pohištva v spalnici. Tudi za spalno udobje je pri teh posteljah dobro poskrbljeno, saj je všito ležišče za udoben spanec vedno izdelano po naročilu, glede na želje in potrebe uporabnika.

2. Mehkoba, ki jo vidimo in čutimo

Mehko oblazinjene postelje so nekaj kar nas hitro navduši. Ne le na dotik, tudi na videz, saj nam prav ta mehkoba navdaja z občutkom domačnosti in v spalnico vnese toplino. Mehkobo in popolnost je po navadi dosežena tako, da ima na voljo oblazinjenje v različnih materialih in barvah. Kot ene najboljših, si oglejte naslednje modele BoxSpring postelje.

3. Očem skrito ležišče, ki ga izdelajo po meri uporabnika
Srce oblazinjene postelje BoxSpring je ležišče, ki je izdelano glede na potrebe in želje po udobju naročnika oziroma uporabnika. Skoraj v celoti je to ležišče oblazinjeno skupaj s preostalim delom posteljnega ogrodja. V prevleko oblečen je le vrhnji sloj ležišča, ki mu enostavno namestite napenjalno rjuho.

4. Adijo modrice
Zaradi mehkega oblazinjenja so robovi postelje manj nevarni, kar je še posebej pomembno za družine z majhnimi otroki.

5. Toplotna in zvočna izolacija
Oblazinjene postelje lahko nudijo dodatno toplotno in zvočno izolacijo. Prispevajo k prijetnejši in toplejši spalni izkušnji in priduši odmev našega glasu. Vsaj minimalno. Več kot je oblazinjenih kosov pohištva, bolj izolativna je spalnica.

6. Priljubljenost med uporabniki
Uporabniki pogosto pohvalijo oblazinjene postelje zaradi njihovega udobja in estetske vrednosti. Usnjene postelje so ne le funkcionalne, ampak tudi čudovit osrednji kos pohištva, ki lahko izboljša videz celotne spalnice. Med najbolj cenjenimi so postelje BoxSpring, ki slovijo po svoji box obliki, nadstandardni višini, lebdečim videzom in večno modernem dizajnu.

7. Lažje leganje in vstajanje
Visoka postelja BoxSpring, ki je v celoti oblazinjena, lahko meri v višino vse do 76 cm, kar razveseljuje vse, ki jim je všeč kraljevski izgled in vse, ki si želijo lažjega leganja in vstajanja.

8. Enostavno nameščaje rjuhe
BoxSpring oblazinjene postelje so oblikovane tako, da so skoraj v celoti oblazinjene. Tudi ležišče. Dobesedno je očem skrito, viden je le vrhnji sloj ležišča, ki ga lahko odenete v napenjalno rjuho. Za uporabnika to pomeni, da je postiljanje rjuhe zares hitro in enostavno.

9. Dimenzije oblazinjene postelje – tudi nestandardne

Nič več kompromisov glede dimenzij. Zakaj bi se rabili sprijazniti s standardnimi merami, ko lahko naročite oblazinjeno posteljo v nestandardni podaljšani dimenziji. Lahko tudi krajši in ožji. Če imate dovolj prostora v spalnici ali če potrebujete izkoristiti vsak milimeter, pride v poštev po meri izdelana oblazinjena postelja. Dandanes nekaj povsem normalnega in cenovno dostopnega.

10. Snemljiva pralna prevleka

Pomembno je, da ima postelja tako ležišče, da mu snamete prevleko kadar koli jo boste želeli očistiti. Prekomerno potenje, telesni izločki, virozna obolenja in še kaj so dovolj veliki razlogi, da večkrat na leto snamete prevleko in jo operete doma ali v čistilnici. Tudi sesanje je smiselno, vendar je manj temeljito v primerjavi s pranjem.

Specialisti za oblazinjene postelje so v ljubljanskih Črnučah

Dolgoletne izkušnje ekipe Maremico so doprinesle k temu, da se zadnja leta pišejo novi trendi oblazinjene postelje. Gre za nov pristop, ki v spalnice vnaša osebni pečat. Stran od kompromisov, tipskih dizajnov in le standardnih dimenzij. V smer uresničitve individualnih želja tako po dizajnu kot po udobju. Od A do Ž izdelajo oblazinjene postelje po meri. Lahko rečemo, da gre tu za oblazinjene postelje na ključ, saj mojstri poskrbijo tudi za varno in brezplačno dostavo in montažo.

Uresničujejo trajnostni vidik

Njihove oblazinjene postelje so modularno zasnovane. To pomeni, da jim lahko obnovite skoraj vsak del. Sploh ker imajo lastno proizvodnjo in ekipo mojstrov, ki imajo dolgoletne izkušnje.

Za lepši videz spalnice in udobje svoje hrbtenice izberite BoxSpring posteljo

BoxSpring postelja je odlična izbira za tiste, ki iščejo vrhunsko kvaliteto, udobje in večno moderen videz spalnice s pridihom lebdenja. Njihova posebnost je kombinacija najboljših stvari za vas in vaš želen dizajn.

Oblazinjene postelje BoxSpring postelje so torej popolna izbira za vse, ki želijo v svojo spalnico vnesti mehkobo, udobje in pridih razkošja. S pravilno izbiro in vzdrževanjem boste uživali v prijetnih nočeh in elegantnem videzu svoje spalnice vrsto let.

*Naročnik oglasa je podjetje Maremico

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi