Domov Priporočamo Zamaščenost jeter, krivec slabega počutja!

Zamaščenost jeter, krivec slabega počutja!

33 ogledov

Jetra so eden največjih in najpomembnejših organov. V našem telesu opravljajo več kot 500 različnih funkcij, ki so za zdravje ključnega pomena. Med drugim so zadolžena za presnovo beljakovin, ogljikovih hidratov ter maščob v energijo, shranjevanje vitaminov in mineralov, odgovorna so za čiščenje krvi, za tvorbo žolča ter holesterola, sintezo hormonov in še mnogo drugih ključnih funkcij. Ena izmed najpomembnejših pa je definitivno razstrupljanje in odstranjevanje toksičnih snovi iz telesa.

Če jetra ne delujejo dobro, se lahko pojavijo številne težave kot so napihnjenost, napenjanje, maščobne obloge okoli pasu, sladkorna bolezen, holesterol, zvišan krvni tlak ter pomanjkanje energije in vitalnosti. Zato je priporočljivo, da pravočasno poskrbimo tudi zanje.

Kako torej vedeti, kdaj so naša jetra preobremenjena in potrebujemo učinkovito razstrupljanje?

Prvi znaki, ki kažejo na zamaščenost jeter so slaba in počasna prebava, nepojasnjena, kronična utrujenost, trebušna debelost ter tudi težave s spominom in koncentracijo, saj jetra toksinov ne odstranjujejo več tako učinkovito in se ti pričnejo nabirati v možganih.

Z zamaščenostjo jeter je povezan tudi visok holesterol, povišani trigliceridi, pospešeno potenje in neprijeten telesni vonj. Vsekakor pa lahko naredimo naravno in učinkovito razstrupljevalno kuro tudi preventivno.

Čas je torej, da našim jetrom enkrat letno vrnemo uslugo in jim s kakovostnimi rastlinskimi izvlečki pomagamo pri regeneraciji. Določene rastline in njihovi izvlečki imajo dokazano delovanje na zaščito in regeneracijo jetrnih celic.

Zelo poznan je pegasti badelj, ki ga ljudje pogosto uživajo v obliki različnih pripravkov.

Za razstrupljanje je ključen silibin vezan na fosfolipide, na ta način se zagotovi kar najboljša absorpcija pa tudi varnost ob jemanju.

Druga prav tako učinkovita rastlina za razstrupljanje jeter je Šisandra. Najpomembnejša sestavina, ki jo vsebuje, so Šisandrini, ki varujejo jetra pred poškodbami in spodbujajo ponovno rast jetrnih celic ter izboljšujejo njihovo delovanje. Šisandra pa tudi zmanjšuje utrujenost in ima adaptogeno delovanje,

kar pomeni, da uravnava delovanje notranjih organov in zmanjšuje stres.

Ob vsakem razstrupljevalnem tretmaju je izjemno pomembno, da zraven pijemo dovolj tekočine (vode ali čaja).

Le redki izdelki za razstrupljanje jeter na trgu upoštevajo dejstvo, da moramo za učinkovito razstrupljanje uporabljati kvalitetne naravne izvlečke z visoko vsebnostjo učinkovin, ki vplivajo na regeneracijo in obnovo jetrnih celic.

Liver Protect® Complet je PREVERJENO PREHRANSKO DOPOLNILO, KI KLINIČNO DOKAZANO ČISTI in REGENERIRA JETRA. Slovenski proizvod Liver Protect® Complet je oblikovan pod budnim očesom primarija Tomislava Majića, dr. medicine. Sestavljata ga kar 2 FORMULI, ki se med seboj dopolnjujeta.

Liver Protect Formula 1 je kombinacija aminokislin in vitaminov poskrbi za obnovo in regeneracijo jeter.

Liver Protect Formula 2 pa vsebuje izvlečke kitajske Šisandre ter grozdnih pešk in pegastega badlja v fitosomalni obliki. Poskrbela bo za čiščenje in razstrupljanje jeter. Vezava na fosfolipide zagotavlja boljšo absorpcijo, varnost ob jemanju in zagotovljene rezultate.

Opravljena klinična študija je dokazala:
– Do 6 x manj trebušne maščobe
– 40% uporabnikov je poročalo o boljšem počutju in redni prebavi
– Podpira normalno delovanje jeter
– Prispeva k zaščiti jeter

 

Naročnik oglasa je BIOSTILE d.o.o.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi