Domov Priporočamo Zmenki za samske: Kako izbrati pravo spletno aplikacijo za zmenke?

Zmenki za samske: Kako izbrati pravo spletno aplikacijo za zmenke?

15 ogledov

Zmenki za samske so lahko zabavni, razburljivi, a tudi stresni. Kako najti osebo, ki je primerna zate, ki ima podobne interese, vrednote in cilje? Kje sploh iskati potencialne partnerje, če nimaš veliko časa ali priložnosti za druženje?

To so vprašanja, ki si jih zastavljajo mnogi samski, ki iščejo ljubezen. Na srečo obstaja rešitev, ki nam lahko pomaga pri iskanju svoje sorodne duše: spletni zmenki. Spletni zmenki so postali zelo priljubljeni in učinkoviti način spoznavanja novih ljudi, ki delijo tvoje želje in pričakovanja.

Kako izbrati pravo spletno aplikacijo za zmenke za samske?

Prvi korak pri spletnih zmenkih je izbira prave spletne strani za zmenke. Na spletu obstaja veliko različnih aplikacij za zmenke, ki se razlikujejo po svoji ciljni publiki, funkcionalnosti, ceni in kakovosti.

Pomembno je, da izbereš spletno stran, ki ustreza tvojim potrebam, željam in kriterijem. Nekateri dejavniki, ki jih moraš upoštevati pri izbiri spletne strani za zmenke, so:

  • Koga želiš spoznati?
  • Ali iščeš resno zvezo ali samo avanturo?
  • Ali ti je pomembna starost, izobrazba, vera, lokacija ali kaj drugega?

Obstaja namreč ogromno spletnih aplikacij za zmenke in vsaka ima svoj namen uporabe. Če iščeš ljubezenskega partnerja za resno partnersko zvezo, s katerim bi delil/a življenje, potem je ona-on.com prava izbira zate. Na ona-on.com v procesu registracije poklikaš tudi kakšnega partnerja si želiš (vizualno, načelno, s kakšnimi interesi, …).

Funkcionalnost po tvoji meri

Ali ima spletna aplikacija za zmenke napredne algoritme za iskanje in ujemanje partnerjev? Omogoča komunikacijo samo prek sporočil, klepeta ali omogoča tudi video klic ali druge načine? Ima dodatne funkcije, kot so nasveti ali članki?

V več kot 20. letih delovanja smo skupaj z našimi uporabniki izpopolnili algoritem za iskanje in ujemanje uporabnikov, ki na podlagi tvojih kriterijev išče prave simpatije zate. Poimenovali smo ga Kupid. 💘 Šli smo še korak naprej – ko Kupid najde pravo simpatijo zate, med vama vzpostavi stik. Ostalo pa je odvisno od vaju.

 

Ona-on.com omogoča komunikacijo med tabo in tvojo simpatijo na več načinov. Prvi in najpomembnejši je klepet, kjer lahko pošiljaš emojije, GIF-e, svoje naložene fotke, prav tako se lahko  odzoveš na prejeto sporočilo z emojijem.

Kar je zelo zanimivo zate in ti pomaga izstopati v množici, so animirana darila in vabila na zmenke – z njimi lahko povabiš na zmenek na drugačen način.

Preden se s simpatijo dobita na zmenku v živo, na ona-on.com preverita vibracije s pomočjo Avdio Video zmenka – klicem prek videa ali audia, ki je povsem varen in namenjen temu, da preverita, če je med vama prava vibracija za srečanje v živo.

Ko se podaš na pot spoznavanja na ona-on.com, so ti na voljo številni nasveti in priročniki, kako se pravzaprav lotiš priprave profila, kako pričeti s komunikacijo in kako se dogovoriti za zmenek. Vse nasvete smo zbrali tukaj.

Cena, ki ti ustreza

Koliko si pripravljen/a plačati za spletne zmenke? Ali ti je dovolj brezplačna registracija in osnovne funkcije ali želiš dostopati do vseh funkcij in prednosti? Ali ti je všeč sistem naročnine ali plačila po uporabi?

Ona-on.com omogoča brezplačno registracijo – to pomeni, da si lahko profil pripraviš popolnoma brez stroškov. Prav tako lahko brezplačno brskaš med profili uporabnikov, jih dodajaš med Simpatije, jim pošiljaš vprašanje za šanse GO?, pregleduješ novosti na časovnici (da ne zamudiš, ko tvoja simpatija doda novo fotko ali nov opis).

Ko oceniš, da je čas, da izkoristiš ona-on.com do konca, se odločiš za eno izmed članarin. Kaj ti omogoča članarina? Vse. 😊 Ko postaneš član, lahko:

  • neomejeno pošiljaš sporočila (emojiji, GIF-i, tvoje naložene fotke, …),
  • vklopiš Kupida – tvojega osebnega posredovalca, ki poišče primerne kandidate zate in med vama vzpostavi prvi stik. Ostalo je odvisno od vaju. 😉
  • uporabljaš Avdio Video zmenke,
  • neomejeno pregleduješ vse sezname, tudi kdo se zanima zate,
  • prejmeš Cekinčke, s katerimi lahko izpostaviš svoj profil na vrhu časovnice (in še na drugih mestih na ona-on.com) ter pošiljaš animirana darila in vabila na zmenke,
  • koristiš Skriti način, Zasebne fotografije, …
  • in še več.

 

Garancija na kontakte: Popolnoma brez tveganja! Imej stike, ali pa ti podvojimo članstvo brezplačno. Odgovornost za uspeh pri navezovanju stikov prevzamemo mi!

Kakovost, ki jo rabiš

Ali ima spletna aplikacija za zmenke veliko uporabnikov in zadovoljnih nekdanjih uporabnikov? Ali je varna, zanesljiva? Ali ima dobro podporo in pomoč uporabnikom?

Vse uporabniške profile na ona-on.com pregleda urednik (ja, dejanski človek), ki preverja, da uporabniki upoštevajo pogoje uporabe in skupnostne smernice. Pri preverjanju mu pomagajo razni sistemi, prav tako sistemi skrbijo tudi za varnost.

Če pri uporabi naletiš na kakšno težavo ali rabiš nasvet, se lahko obrneš na našo podporo uporabnikom – telefonsko, prek maila ali prek profila na ona-on.com. Hitre praktične nasvete najdeš tukaj.

Ona-on.com mesečno uporablja več kot 80.000 aktivnih uporabnikov, od nas pa se je poslovilo že več kot 30.000 parov, nekaj zgodb zadovoljnih parov najdeš tukaj.

 

*Naročnik oglasa je podjetje Veneticom d.o.o.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi