Domov Uncategorized Zaljubljeni v zeleno? To je več kot modni dodatek.

Zaljubljeni v zeleno? To je več kot modni dodatek.

6 ogledov

Ker tehnologije še vedno preoblikujejo življenje, so pametni telefoni presegli vlogo orodij za komunikacijo ter se razvili v statusne simbole in dodatke za podajanje modnih izjav.

Huawei se je uveljavil kot vodilni izdelovalec pametnih telefonov z izrazitim poudarkom na oblikovanju naprav. Vprašanje, ki nas tokrat zanima, pa je, kako je tehnološki napredek vplival na slog in videz pametnih telefonov ter kakšne inovacije je Huawei uvedel, da bi izpolnil vedno večja pričakovanja uporabnikov.

Izredna kakovost izdelave odraža klasično zasnovo

Rojena je nova zvezda. Pametni telefon Huawei nova 11 Pro je zasnovan in izdelan, da je korak pred vsemi tekmeci.

Mladi boste navdušeni nad slogovno inovativnim ohišjem v zeleni ali črni barvi. Hrbtna ploskev je iz veganskega usnja z modnim mladostnim vzorcem, a s čvrsto teksturo, ki je odporna proti padcem in obrabi. Obenem je material znan po sposobnosti prilagajanja okoliški temperaturi, zaradi česar je prijeten in udoben na dotik. Telefon v dlani nikdar ne bo pretopel, ne prehladen.

K privlačnosti serije prispeva na novo oblikovan obroč Super Star Orbit Ring. S popolnoma novo tehniko natančne obdelave kovine ga obdaja edinstveni kovinski sijaj, medtem ko ga obkrožajo nežne črke ter poudarjajo harmonično in enotno lepoto. Izžareva eterično nebeško estetiko in je kot nalašč, če iščete kompakten in eleganten vsakodnevni pripomoček.

Strojna oprema je odraz tehnoloških inovacij

Izredna lepota pa ne ogroža njegove vzdržljivosti. Prvič v seriji Huawei nova je zaslon zaščiten z utrjenim steklom Kunlun, ki desetkrat poveča odpornost telefona proti padcem in nudi popolno kombinacijo sloga in trdnosti.

Estetika tankega ohišja ni na račun zmogljivosti strojne opreme, med katero večino najbolj zanimajo fotografske zmogljivosti. Razveselilo vas bo, da ima pametni telefon Huawei nova 11 Pro nadgrajeni portretni način, ki je sposoben v pogojih šibke svetlobe izboljšati podrobnosti in reprodukcijo barv. Zrnate in temne fotografije so ravnokar postale stvar preteklosti. Obenem se bodo vplivneži na družbenih omrežjih razveselili naprednih lepotnih učinkov XD Portrait, s katerimi hitro in preprosto popravite vsako napakico na obrazu.

Čeprav je novi pametni telefon izredno lep modni dodatek, obenem ponuja, da z nadgrajeno fotografijo Huawei Multi-Vison uživate v čudovitih fotografijah na profesionalni ravni. Z izredno 60-milijonsko dvojno sprednjo kamero s 100-stopinjskim vidnim kotom boste zlahka posneli dih jemajoče selfije in skupinske posnetke. Tudi pri šibki svetlobi veliko tipalo zagotavlja izjemno kakovost ter ohranja dragocene spomine na druženje s prijatelji in družino.

Lahek in tanek kot pero

Pameten telefon Huawei nova 11 Pro je premišljeno oblikovan skladno s sodobnimi oblikovalskimi smernicami in s prefinjeno arhitekturo za popolno uporabniško izkušnjo. V primerjavi s telefoni prejšnjih generacij jim je uspelo znižati težo za 10 odstotkov in zmanjšati debelino za kar 16 odstotkov.

Novi pametni telefon ima tudi izjemno tanke robove, zaradi česar je razmerje med zaslonom in ohišjem impresivnih 93,4 odstotkov. To pomeni, da imate na voljo širši prostor za gledanje, ne glede na to, ali prenašate svojo najljubšo oddajo na Netflixu ali gledate vloge. Vrhunska in ergonomska zasnova zagotavlja popolno prileganje uporabi z eno roko, kar povečuje udobje. Poleg tega je zaradi tanke in lahke izdelave izjemno priročen tako za delo kot za zabavo, saj zagotavlja, da tudi po večurni uporabi ne boste utrujeni.

Huawei nova 11 Pro s fotografsko popolnostjo, ki se prilega vašemu žepu, na novo opredeljuje razkošje pametnih telefonov za brezhibno mobilno izkušnjo od začetka do konca.

Poleg pametnega telefona Huawei nova 11 Pro je Huawei pred kratkim na naš trg poslal vodilni pametni telefon Huawei P60 Pro, izredni prepogljivi pametni telefon Huawei Mate X3, pametne ure serije Huawei Watch 4 in izredno Huawei Watch Ultimate.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi