Domov ZdravjeZdrave novice Čarobni dan na Bledu

Čarobni dan na Bledu

2 ogledov

Bilo je doživetje za vso družino! Že četrto leto zapored se je Bled spremenil v najbolj čarobni prostor pod slovenskim soncem, saj se je na enem mestu in to ves dan lahko zabavala celotna družina.
Številne družabne aktivnosti, glasbeni nastopi, delavnice, druženje, presenečenja, najmlajši so se lahko znova zabavali na napihljivih gradovih, ostali pa morda poskusili svojo srečo na srečelovu, saj je bila prav vsaka srečka dobitna.
Tudi letos na Čarobnem dnevu ni bilo vstopnine. Lahko ste se povzpeli na Blejski grad, se s kočijo po Bledu zapeljali z blejskimi fijakerji, obiskali Pustolovski park Bled in se prepustili pustolovščinam, nato pa se s sankami spustili po Sankališču na Straži. Na blejski otoček ste se lahko popeljali z blejsko pletno, s turističnim vlakcem okoli jezera ali se poigrali na mini golf igrišču. Bolj drzni ste se lahko preizkusili v srednjeveškem lokostrelstvu ali se zabavali na trampolinu.
Ponovno ste si lahko privoščili zvrhano mero pozitivne energije, odlično glasbo, razne animacije … v najlepšem predelu Slovenije!

NaslednjiČarobni dan bo v Zagrebu (nedelja, 7. 6. 2015) in v Arboretumu Volčji potok (30. 8. 2015).

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi