Domov ZdravjeZdrave novice Jasmin sport – udobje in varnost tudi med aktivnostjo

Jasmin sport – udobje in varnost tudi med aktivnostjo

10 ogledov

Nova linija Tosaminih izdelkov Jasmin sport razširja uveljavljeno blagovno znamko Jasmin z izdelki, pri katerih so uporabili posebne materiale in specialna znanja tako, da so uporabni pri športnih aktivnostih. Novi vložki in tamponi so nastali v želji, da kožo oziroma sluznico zaščitijo med gibanjem in plavanjem, ter s tem omogočijo večjo spročenost in boljše počutje. Na prodajni polici jih boste prepoznali tudi po znani reprezentančni barvni kombinaciji.

Vložki Jasmin sport slip so prvi iz nastajajoče linije novih vložkov za posebni namen. Namenjeni so vpijanju znoja in zaščiti kože pred iritacijami med športnimi aktivnostmi. Njihova zgornja plast je iz posebne vlaknovine tencel, ki je narejena iz celuloze oz. lesa. Ta material je naraven, razgradljiv in obnovljiv, dragocenpa je predvsem zato, ker preprečuje rast bakterij. Vložki so prav zaradi njega tudi izrazito mehki in prilagodljivi, koži pa dajejo stalen občutek suhosti. Namenjeni so ženskam tudi, ko nimajo menstruacije in moškim.

Tamponi Jasmin sport aqua so novi higienski tamponi, namenjeni ženskam, ki imajo pomisleke glede plavanja v bazenu, morju ali jezeru. To so prvi tamponi z dvojno funkcijo: vpijajo menstrualno kri in ščitijo nožnico pred vstopom vode. Tosama je patentirala medicinsko hidrofobno zaporo oziroma funkcijo aqua block, ki preprečuje, da bi voda od zunaj prepojila tampon. Tampone priporočajo za plavanje tudi v casu, ko ženske nimajo menstruacije in v času nosečnosti.

Eva – ambasadorka Jasmin sport
Eva Cerar je košarkarica in ena izmed finalistk letošnjega izbora miss športa, hkrati pa energična, simpatična in uspešna mlada ženska, ki pogumno krmari med šolskimi in športnimi obveznostmi. Je hkrati vzor in navdih. In zato so jo povabili, da s svojo športno karizmo in zgledom linijo Jasmin sport približa uporabnicam.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi