Domov ZdravjeZdrave novice Nagradna igra z Mumyo in Himalayan Jade

Nagradna igra z Mumyo in Himalayan Jade

1 ogledov

Sodelujte v naši septembrski nagradni igri z Mumyo in Himalayan Jade!

 

Sodelujete vsi, ki boste do 30. septembra 2014 všečkali vse 3 Facebook profile:
https://www.facebook.com/pages/Mumyo/136067326442912?fref=ts
https://www.facebook.com/himalayanjade?fref=ts in
https://www.facebook.com/revijabogastvozdravja  ter delili Facebook objavo o tej nagradni igri!

 

Nagrade:

– 1. nagrada: Bon v vrednosti 100€ za nakup žadeit kamnov
– 2. nagrada: 2x Mumyo Tian shan, 60 tablet
3. nagrada: Bon za 20 % popusta za izdelke Mumyo

 

Uporaba Mumye

Pred nekaj leti je Goran Tepšić, priznan hrvaški športni trener, prvi uvozil Mumyo na področje bivše Jugoslavije. Kot športnik je spoznal to substanco preko svojega trenerja, ki mu je svetoval uživanje Mumye za povečanje fizične moči in regeneracijo po napornejših treningih. Izboljšal je osebni rezultat v teku na 100 m kot tudi samo psihično počutje. Po raziskavah je ugotovil, da so Mumyo uporabljali vrhunski športniki kot so olimpijci, prav tako pa tudi astronavti. Prepričan je, da je Mumyo najboljši naravni anabolik, ki ga priporoča vsem rekreativcem in profesionalnim športnikom. 

 

Uporaba žadeita

Žadeit v savni

Žadeit je poldrag metamorfni mineral zelene barve, ki vsebuje visoko stopnjo Žada. Znan je predvsem po svoji trdnosti in odpornosti na temperaturo, saj kristalna struktura žadeita preprečuje lomljenje in krhanje pri ponavljajočem segrevanju in ohlajevanju, kar pomeni da je žadeit idealna kamnina za uporabo v Savnah in Wellness aplikacijah, pravtako pa se ta prelepi kamen že tisočletja uporablja tudi kot okrasni kamen.

Učinki žadeita na telo

Raziskave o Žadeitu v Wellness aplikacijah nakazujejo na to, da uporaba te kamnine pozitivno vpliva na telo. Najbolj prepoznavni učinki so bolj urevnotežen PH kože, čistejša in mehkejša koža, hitrejša regeneracija športnikov, prav tako pa s sproščanjem elementov ki tvorijo kamnino, pozitivno vpliva na generalno počutje, živčni in dihalni sistem.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi