Domov Zdravje Kdo podpira akcijo Jaz, Ti, Mi za Slovenijo

Kdo podpira akcijo Jaz, Ti, Mi za Slovenijo

3 ogledov

 

Humanitarna akcija Jaz, Ti, Mi za Slovenijo, v kateri osnovnošolci zbirajo odpadne pločevinke, je že v polnem razmahu. Prav je, da omenimo tako posameznike kot tudi podjetja, ki z društvom Tandem Zagorje sodelujejo in brez katerih akcije nikakor ne bi mogli izpeljati. Med prvimi moramo omeniti vse osnovnošolce iz prijavljenih osnovnih šol širom Slovenije.

Častni pokrovitelj tekmovanja je predsednik Republike Slovenije g. Borut Pahor. Ambasadorji, ki podpirajo akcijo Jaz, Ti, Mi za Slovenijo so znani Slovenci in Slovenke, med drugim nogometaš Mišo Brečko, pevec Matic Jere. Igralka Tanja Ribič je v ta namen posnela tudi izjavo.

Izvedbo projekta Jaz, Ti, Mi za Slovenijo so podprle vse tri zasavske občine in nekatera podjetja ter posamezniki. Prav je, da na tem mestu izpostavimo župana Občine Zagorje, g. Matjaža Švagana, ki je takoj prepoznal širši pomen te akcije in jo kot prvi tudi podprl.

Posebna zahvala gre tudi našim partnerjem, podjetju Unirec d.o.o., ki skrbi za organizacijo in izvedbo odvoza pločevink v sodelovanju s komunalami po Sloveniji ter Območnima združenjema RK iz Zagorja in Trbovelj brez katerih akcije ne bi mogli izvesti.

 

 

 

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi