Domov ZdravjeZdrave novice Tosamine Bele štacunce po celi Sloveniji

Tosamine Bele štacunce po celi Sloveniji

16 ogledov

Tosama v letošnjem letu praznuje častitljivih 90 let in je eno redkih slovenskih podjetij, ki proizvaja lastne izdelke na področju nege in osebne higiene ter medicinske pripomočke.

Z veseljem sporočamo, da boste od danes naprej izdelkeTosame in tudi drugih priljubljenih in priznanih blagovnih znamk, lahko kupovali po vsej Sloveiji.

Po izjemnem uspehu prve lastne prodajalne ob tovarni Tosama na Viru, je dve leti nazaj Tosama v specializirani prodajalni Bela štacunca v Mariboru, svoje izdelke ponudila tudi Mariborčamom.

Od novembra so prisotni tudi na Obali, natančneje v Kopru in Izoli. V Kopru Tosamino Belo štacunco poiščite na Pristaniški 4, kjer vam je na voljo tudi ena ura brezplačnega parkiranja, v Izoli pa na Ulici oktobrske revolucije ob Zdravstvenem domu. V specializiranih trgovinah najdete medicinsko-tehnične pripomočke, ki jih izdajajo tudi na naročilnice, med njimi celotno linijo obližev Vivacare, povoje in sanitetni material, medicinske obloge Vivamel in izdelke za pomoč ob kompresijski terapiji Vivavene, bogat program za otroke in mamice, priznane Tosamine blagovne znamke to.to., naravne izdelke za nego in higieno naših lastnih blagovnih znamk, kot so bombažna linija Natura Femina, naravni liniji Jasmin in Jasmin Girl, Vir, Vir nature in Vir special, naravno kozmetiko DR. PASHA, izdelke za nego in higieno štirinožnih prijateljev, PikaZoo ter čaje in prehranska dopolnila, opornice in še mnogo drugega.

Od 5. decembra pa peto Tosamino Belo štacunco najdete v BTC, natančneje v hali A , vhod A3.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi