Domov ZdravjePrehrana Torras čokolade – tudi za najbolj zahtevne okuse

Torras čokolade – tudi za najbolj zahtevne okuse

12 ogledov

Zgodovina čokolade je dolga in pestra. Skozi stoletja je prešla od grenkega napitka za moč do pregrešne sladice za srce in dušo. Prepotovala je cel svet in če so jo včasih uživali le tisti modre krvi, jo danes najdemo povsod in to v neštetih oblikah ter okusih. Ravno okusi so tisti, ki čokoladam Torras dajejo posebno dimenzijo užitka ob uživanju čokolade.

Torras je španska blagovna znamka, ki pomaga pisati zgodovino čokolade, saj proizvodnja čokolade poteka že od leta 1890. Med prvimi v Evropi smo razvili čokolade brez dodanega sladkorja in inovativnost kombiniranja okusov pri Torras čokoladah seže daleč pred vse.

Z linijami Klasik, Zero, Organic, Stevia in Fitstyle želimo zadovoljiti okus in želje prav vseh.
Klasik linija združuje klasične in bolj ekstravagantne okuse belih, mlečnih in temnih čokolad brez dodanega sladkorja.
Zero linija je v celoti brez dodanega sladkorja in zato idealna za razvajanje vseh, ki sladkorja ne smejo uživati ali se ga izogibajo.
Organic linija predstavlja vrhunske BIO čokolade, kakav in čokolade za peko v ekološki kvaliteti.
Stevia je inovativna linija čokolad brez dodanega sladkorja. Za sladilo je uporabljeno naravno sladilo eritritol in stevia.
Fitstyle je novost na tržišču. Posebnost te linije so čokolade z višjim deležem beljakovin in brez dodanega sladkorja.

Torras linija Stevia

Celotno ponudbo zaokrožujejo tudi različne oblike čokolad in čokoladnih dodatkov za peko, lešnikov namaz brez dodanega sladkorja in izvrstna temna čokolada za fondi.
Torras čokolade so kot nalašč z sladkanje brez slabe vesti. Po naših čokoladah radi posežejo tudi diabetiki, saj naše čokolade niso polne sladkorja, kot smo navajeni pri običajnih čokoladah, ampak prevladuje vrhunski okus in kvalitetna surovina. Popolnoma vse čokolade so brez glutena.

Torras proteinske cokolade Fitstlye

Celotno ponudbo Torras izdelkov si lahko ogledate na spletni strani www.torras.si kjer jih lahko seveda tudi naročite. Izdelki blagovne znamke Torras so na voljo tudi na številnih prodajnih mestih širom po Sloveniji.

Spoznajte ponudbo Torras čokolad in se prepustite čarovniji čokoladnih okusov.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi