Domov ZdravjePrehrana Yanumi – šipkovo olje

Yanumi – šipkovo olje

1 ogledov

 

Šipkovo olje postaja vse bolj prepoznano, priljubljeno in cenjeno. Je odličen in neprecenljiv vir hranljivih in zdravilnih snovi, zaradi katerih se izboljšata naše zdrave in počutje.

S svojo enkratno sposobnostjo regeneracije, vlaženja in zaščite suhe kože, je certificirano naravno YANUMI šipkovo olje naravni način za ohranjanje zdrave in sijoče polti. Zaradi kombinacije močnih aktivnih sestavin, je edinstveno sredstvo za preprečevanje staranja kože, njene dehidracije in neenakomernega tena kože, z svojo visoko vsebnostjo vitamina C in A pa je odlično za nego občutljive in mastne kože, aken in kože z velikimi porami. YANUMI šipkovo olje je vsestransko uporabno tudi za obnovo kože, predvsem pri problematični in poškodovani koži, pri opeklinah, brazgotinah, žuljih, prehitro postarani, suhi in razpokani koži, prav tako pomaga preprečevati nastanek strij in gub.

Yanumi šipkovo olje pomaga preprečiti oziroma izboljša videz prvih gubic in opazno izboljša videz kože. Prav tako odlično vlaži suho kožo in pomaga koži z ekscemom, dermatitisom ali luskavico, zmanjša oziroma izboljša videz brazgotin, zmanjšuje rdečico, koži pa s svojimi naravnimi sestavinami pomaga pri hitrejši obnovi oziroma regeneraciji od sonca poškodovane kože. Šipkovo olje med drugim pomaga izboljšati videz strij in je popolnoma varno za uporabo tudi v času nosečnosti in po rojstvu. Pravzaprav je primerno za vse člane družine, tudi za dojenčke in otroke. Šipkovo olje je zares vsestransko, zato ga lahko uporablja prav vsa družina. Z njim lahko pri dojenčkih odstranjujemo temenice, v pomoč pa je tudi pri različnih kožnih izpuščajih. Odlično se obnese tudi pri izboljševanju videza brazgotin po prebolenih noricah.
OKVIRČEK
YANUMI šipkovo olje vsebuje več kot 500 sestavin, ki blagodejno vplivajo na naš organizem. Med pomembnejšimi so: Omega 6 in Omega 3 esencialne maščobne kisline, gama-linolenske kisline, alfa-linolenska kislina in oleinska kislina, trans – retinojska kislina (kislinska oblika vit. A), likopen in beta-karoten, lipidi …

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi