Domov ZdravjeZdravo življenje Zdravilno koloidno srebro

Zdravilno koloidno srebro

8 ogledov

 

Koloidno srebro je najmočnejši naravni antibiotik, nima stranskih učinkov in zdravi preko 650 bolezni ter krepi imunski sistem.

Uporablja se kot pomoč pri dezinfekciji, aknah, celjenju ran, astmi, sinusih, angini, alergijah, luskavici, pikih, bradavicah, izpuščajih, okužbah in ostalih kožnih težavah, saj deluje antibakterijsko ter uničuje bakterije (tudi E.Coli in Salmonelo), glivice, hemoroidi, viruse, med drugim tudi AIDS, herpes, rota in druge. Nekateri znanstveniki pa mu pripisujejo celo zdravljenje raka. Raziskave kažejo, da naj ne bi bilo mikroba, katerega ne bi koloidi zatrli najkasneje v 6-ih minutah.

Primeren je za vse tipe kože in za vse starosti, lahko ga uporabljate preventivno ali pa dojenčku oskrbite majhno rano ali vneta ušesa. Uporabimo pa ga lahko tudi za naše hišne ljubljenčke. Poznali so ga že v obdobju antike in z njim zdravili predvsem zdravljenje ran, opeklin in preprečevanje okužb.

Daljša uporaba tradicionalnih atibiotikov, kot je na primer Penicilin, uniči pomembne encime v telesu, sčasoma pa postanemo imuni na te antibiotike in nimajo več želenega učinka, kar pa se pri koloidnem srebru naj ne bi zgodilo.

Koloidno srebro uporabljamo tako, da ga večkrat na dan nanesemo na prizadeta mesta. Lahko direktno poškropimo ali pa z njim prepojimo obliž ali gazo in nanesemo na rano, opeklino, bradavico, akne ali druge prizadete dele. Oralno ga lahko uživajo samo odrasli.

Koloidno srebro je tudi odličen pripomoček pri taborjenjih in potovanjih za dezinfekcijo pitne vode, (v liter vode damo žličko koloidnega srebra, dobro premešamo in počakamo vsaj 6 minut), z njim lahko poškropimo smeti ter tako preprečimo neprijetne vonjave, lahko ga dodamo sokovom in ostalim živilom, da podaljšamo rok uporabe, z njim lahko poškropimo zobno ščetko in s tem uničimo vse mikrobe in bakterije, ki se nabirajo na njej, z njim lahko poškropimo mačji wc in s tem nevtraliziramo neprijetne vonjave in uničimo bakterije, lahko ga uporabljamo pri pikih komarjev in ostalih insektih, dezinfenciramo hladilnik, pomivalni stroj, tuš, banjo, lahko zdravimo rastline proti plesni in gnitju, razkužimo roke, kljuke, pult …

Ta super in vsestranski antibiotik pridobivajo z elektrolizo med katero ga dodajajo vodnim molekulam. Te molekule so izredno občutljive, zato moramo koloidno srebro previdno shranjevati v temnih prostorih in vsaj 1 meter stran od električnih napeljav in naprav.

Koloidno srebro je odlična alternativa v kolikor ne marate farmacevtskih-sintetičnih antibiotikov.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi