Domov BivanjeDom Prst namesto ključa!
Dom

Prst namesto ključa!

10 ogledov

 

Sodite med tiste, ki pogosto izgubljate ključe? Ste jih že večkrat založili ter nato porabili precej časa in predvsem živcev za njihovo iskanje? To se vam ne bo več zgodilo, če se boste odločili za sistem odpiranja vrat na prstni odtis. Tega namreč nosite vedno s sabo!

Inovativni skener prstnega odtisa je pripravljen, da se vgradi v vhodna domača ali pisarniška vrata. Sistem je mogoče dobiti v različnih oblikah, ki dodajo estetsko noto vsakemu objektu oziroma prostoru, saj deluje moderno, sodobno in všečno. Tehnološka dovršenost navduši tudi najbolj zahtevne stranke, še posebej, ker se e-key ponaša z mnogimi pozitivnimi lastnostmi. Med slednje sodi na primer spominska kartica, ki si lahko zapomni do 99 različnih prstnih odtisov, na voljo je kombinacija, s pomočjo katere je mogoče s kazalcem odpreti vhodna vrata, s sredincem garažna, s prstancem lahko izklopimo alarmni sistem in podobno.

E-key je odlična rešitev za vse, ki si želijo poenostaviti življenje. S sodobno tehnologijo, ki omogoča brezskrbnost in s tem zvišuje kvaliteto našega življenja, je mogoče omiliti oziroma odpraviti zagato, s katero se srečujemo v situaciji, ko pri sebi nimamo ključa, želimo pa vstopiti skozi vrata.

V hitrem tempu življenja težimo k temu, da si stvari poenostavimo ter da si razbremenimo misli. E-key omogoča ravno to, saj nam ni treba nenehno skrbeti, kam smo vtaknili ključe. Olajšajte si skrbi ter izkoristite prednosti napredne tehnologije, ki je na voljo. Ne le, da boste manj obremenjeni, temveč vam sistem nenazadnje omogoča tudi varnost.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi