Domov ZdravjeZdravo življenje NOVO IN EDINSTVENO V SLOVENIJI!

NOVO IN EDINSTVENO V SLOVENIJI!

9 ogledov

Za higieno svojih pljuč in celotnega telesa od znotraj navzven lahko odslej poskrbimo na popolnoma naraven in prijeten način, in sicer s solno terapijo in energijo orgonitov – generatorjev življenjske energije.
Martina Koprivc
Zdravilno, enkratno in unikatno…. Samo v Termah Olimia Podčetrtek … Solna sprostitev … Naša edinstvenost je v solni in orgonski energiji…. … naravni poti k zdravju!
Naše podjetje Orgosol, d.o.o., ki se že peto leto ukvarja z izvajanjem solnih terapij v Celju ter popolnoma ročno izdelavo orgonitnih energijskih izdelkov, je v mesecu juniju 2015 v Termah Olimia Podčetrtek odprlo solno sobo, kjer se pretakajo blagodejne lastnosti soli ter vibracije poldragih in dragih kamnov, ki so vgrajeni v orgonitne amuletke v stenah solne sobe. Z izvajanjem takšnih terapij lahko na naraven način poskrbimo za higieno pljuč in regeneracijo celotnega telesa od znotraj navzven, prav tako pa se močno očisti naše fizično in energetsko telo.
SOLNA TERAPIJA Solna terapija je mednarodno priznana, ekološka, varna in izredno učinkovita metoda, ki temelji na kliničnih raziskavah in dolgoletni praksi. Omogoča naravno zaščito imunobiološke kvalitete človeškega dihalnega sistema, da se na naraven način bori proti alergijam, akutnim boleznim, infekcijam in kroničnim boleznim dihal. Po zdravilnih učinkih na organizem solna terapija deluje kot nekaj dni sprehajanja ob morju v poletnem času, ko se solni aerosol ustvarja po naravni poti. Orgonska, življenjska energija pa je izrednega pomena za življenje tako fizičnega kot eterskega telesa. Orgoniti v solni sobi vase srkajo negativno energijo iz naših teles in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformirajo v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Naše telo se napolni s čisto življenjsko energijo, ki aktivira vse akupunkturne točke in polni meridiane. Postopoma odpravlja blokade na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju.
ZA SPROSTITEV IN DOBRO POČUTJE
Današnji ritem življenja nas pogosto sili v situacije, ko se počutimo nelagodno, smo napeti ali tesnobni. Preplavljajo na zaskrbljujoče, negativne misli ob katerih občutimo jezo, tesnobo, žalost, razočaranje. Zbolimo, pa ne najdemo vzroka za bolezen. Težko je ohranjati notranje ravnovesje in biti kos stresnim dejavnikom. Sproščamo se lahko na več načinov in enega od načinov sproščanja v kombinaciji s solno terapijo in kromoterapijo nudimo v naši solni sobi Solna sprostitev. Solna terapija bo sprostila naše misli, mišice in krvni pritisk. Uravnotežila bo hormonski in centralni živčni sistem, posledično bo blagodejno delovala na stres ter spodbudila občutek zadovoljstva. Občutek popolne sprostitve v solni sobi, kjer ob ležanju na udobnem počivalniku poslušaš prijetne zvoke morja, kjer mikronski delci soli božajo naše celotno telo, čistijo naša pljuča in razkužujejo naše dihalne poti, lajšajo dražeč kašelj, rešijo težave s sinusi, ublažijo stres, depresijo, kronično utrujenost, je nepopisen. NAŠA PLJUČA
Pljuča sodobnega človeka so pod stresom zaradi onesnaženega zraka, s katerim vsakodnevno vdihavamo širok spekter toksinov. Pri ponavljajočih se vnetjih dihalnih poti, ki jih povzročajo različni onesnaževalci, kot so smog, cvetni prah, toksini in bolezni v zraku, se sluz prične gostiti in nalagati na dihalne poti. Migetalke se zlepijo in njihovo delo je oteženo. Kašelj postane suh in napornejši. Solne terapije so popolnoma naravne in prijetne, saj potekajo v atmosferi solne sobe, ki je v celoti obdana s soljo, katera poskrbi za čisto in sterilno ozračje, polno negativnih ionov. Ti blagodejno delujejo ne samo na naše dihalne poti, temveč na celoten organizem. Ko govorimo o osebni higieni, mislimo zlasti na higieno telesa, oblačenje, prehrano ipd., o higieni dihalnih poti pa ne razmišljamo, je pa ključnega pomena za zdravje in dolgoživost. Ko v solni sobi vdihavamo suhi aerosol soli, se naša pljuča temeljito očistijo, tako da dobi telo dovolj kisika za prehod zraka v pljuča. Ker je sol zelo močno razkužilo, lahko s takšnim vdihavanjem preprečimo širjenje infekcij. Suhi aerosol se odlično vsrka v poškodovano sluznico in deluje kot neke vrste ščetka za pljuča. Solna terapija nudi možnost rednega čiščenja dihalnih poti ter dragocen, varen in učinkovit način lajšanja bolezni dihal s pomočjo suhega aerosola medicinske kamene soli in certificiranega medicinskega pripomočka – halogeneratorja, s katerim se v solni sobi ustvari zdravilno ozračje, ki na naš organizem deluje podobno kot ozračje na morju ali v solnih jamah.
Po zdravilnih učinkih na telo je primerljivo z ozračjem na morju v poletnem času, zato že prenekateri zdravniki uradne medicine sprejemajo in potrjujejo blagodejno delovanje suhega aerosola soli na naše zdravje. Solna terapija se lahko uporablja kot učinkovita pomoč pri zdravljenju v primerih kroničnih obolenj in nima kontraindikacij z že predpisanimi zdravili, ampak zmanjša njihovo uporabo. Pri rednih obiskih terapij, se zdravstveno stanje izboljša do 90 %.
ZA ŠPORTNIKE Solne terapije priporočamo rekreativnim in vrhunskim športnikom pred in po napornih tekmovanjih. Suhi aerosol soli, ki ga vdihavamo v solni sobi izredno dobro očisti dihalne poti. Te so predpogoj za kvaliteten prenos kisika do krvi in dalje do tkiva oz. mišične mase. To pomeni, da samo dobro oskrbovana mišična masa s kisikom lahko zagotovi športniku kvalitetno in eksplozivno dejavnost na tekmi ali treningu. ZA KADILCE
Kajenje je najpogostejši razlog za kronični kašelj, do katerega pride zaradi stalnega draženja dihalnih poti s cigaretnim dimom. Kadilci kašljajo trikrat pogosteje kot nekadilci, običajno so nanj navajeni in ga pripisujejo kajenju. ZA BOLEZNI ZGORNJIH IN SPODNJIH DIHALNIH POTI
Klinične raziskave in študije so potrdile, da solne terapije učinkovito odpravljajo bolezenska stanja, ki jih povzročajo: – vnetje žrela , vnetje mandeljnov, vnetje velikih in srednjih dihalnih poti, kronično vnetno obolenje dihalnih pot, kronično vnetje grla, pogoste virozne infekcije, kronični sinusitis, pljučnica, kronično vnetje ušes, vnetja kože …
OTROŠKI SOLNO TERAPEVTSKI CENTER S.ALTERA
V Centru Celja, v zgradbi Železniške postaje, že peto leto izvajamo solne terapije za otroke s kroničnimi in akutnimi obolenji dihal. Izjemni rezultati so se pokazali predvsem pri rednih obiskih, kar nam potrjujejo zadovoljni starši.
ORGONITNI ENERGIJSKI PANEL
Panele izdelujemo po naročilu v različnih velikosti. Število amuletov in izbiro kristalov prepustimo naročniku. Lahko jih namestimo v dom, poslovni prostor – možnosti je nešteto.
www.saltera.si

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi