Domov LepotaHigiena Preprosta osebna nega na poti

Preprosta osebna nega na poti

14 ogledov

Poletno tromesečje je običajno namenjeno tudi krajšim ali daljšim potovanjem, kampiranju, pohodništvu – skratka najrazličnejšim oblikam oddiha. Vsem je skupno to, da s sabo vzamemo najnujnejšo osebno prtljago, ki jo je potrebno čim bolj ekonomično spakirati, pri tem pa nikakor ne smemo pozabiti na izdelke za osebno higieno. Pri teh je pomembno, da so čimbolj vsestranski, če pa potujemo z letalom, pa veliko vlogo odigra tudi velikost in oblika pakiranja izdelkov.

Pri podjetju Abena-Helpi prav z mislijo na vse zgoraj navedeno predstavljajo kolekcijo izdelkov, ki vam bodo pri vaših poletnih dogodivščinah zagotovo prišli še kako prav. Na prvem mestu je seveda umivanje. Pri tem imamo v mislih tako umivanje telesa in las, kot tudi skrb za intimno nego.

Tris izdelkov za umivanje z vodo poskrbi za vse omenjene potrebe. 50-mililitrski šampon za lase boste lahko uporabili vsi, saj je primeren za vse vrste las. Odlikujejo ga blage sestavine, obenem pa se tudi enostavno spira. Če želite količino prtljage še nekoliko zmanjšati, lahko s sabo vzamete tudi milo za telo in lase, s katerim boste ubili kar dve muhi na en mah. Tudi ta izdelek se nahaja v 50-mililitrski embalaži in je narejen iz blagih sestavin, kar pomeni, da ga boste lahko brez skrbi uporabljali vsak dan.

Posebno pozornost pa je potrebno nameniti intimnimi predelom. Za to boste lahko poskrbeli z milom za intimno nego in občutljivo kožo. Njegov pH je prilagojen intimnemu predelu in je primeren za nego intimnega predela in celega telesa za vse z občutljivejšo kožo.

Nikakor pa ne gre pozabiti niti na zaščito oz. nego vaše kože po samem umivanju. Abena priporoča, da v vašo toaletno torbico dodate še Losjon za nego kože v 50-mililitrskem pakiranju, ki je primeren za vsakodnevno nego rok, telesa in obraza.

Z vsemi omenjenimi izdelki boste lahko poskrbeli za celovito higieno in nego vaše kože, las in intimnih predelov. Na vas je le še, da poskrbite za najlepše dogodivščine in si tako ustvarite nepozabne spomine.

Omenjene izdelke lahko kupite v spletni trgovini abena-helpi.si.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi