Domov ZdravjeZdrave novice Kako se lahko pozdravite s hrano?

Kako se lahko pozdravite s hrano?

20 ogledov

Zdrava prehrana ponuja rešitve za večino sodobnih bolezni.

Bolezni 21. stoletja (rak, bolezni srca in ožilja, sladkorna bolezen in razne alergije) so v skrb vzbujajočem porastu. Znano je, da so številne sodobne civilizacijske bolezni tesno povezane z nezdravim načinom prehranjevanja in neustreznim življenjskim slogom. V prvi vrsti je kriva nenaravna, visoko procesirana hrana, polna kemikalij, hormonov, antibiotikov, pesticidov, škroba, glutena in dodanega sladkorja.

Pred večino sodobnih bolezni se lahko zaščitimo z zdravim prehranjevanjem. Ob neupoštevanju tega dejstva lahko nastopijo resne zdravstvene težave in bolezni. Takrat je potrebno poseči po učinkovitih naravnih rešitvah, ki so enako ali v večini primerov še bolj učinkovite kot farmacevtska zdravila, saj nimajo škodljivih stranskih učinkov.

V bio prodajalni Norma se dnevno srečujemo z ljudmi, ki imajo najrazličnejše zdravstvene težave. Kot bio prodajalna čutimo odgovornost, da ob ponudbi zdravih, ekološko pridelanih izdelkov ljudem ponudimo tudi nasvete o zdravem prehranjevanju in rešitve za samoozdravitev.

Iz tega razloga smo napisali knjigo v elektronski obliki, ki opisuje 20 najpogostejših zdravstvenih težav tega časa in hkrati ponuja rešitve, kako se lahko pozdravite na naraven način – s hrano. Za vsako težavo ponujamo nasvet in še kuharski recept, ki vam lahko pomaga do boljšega počutja in zdravja.

Knjigo v elektronski obliki si lahko brezplačno prenesete na tej povezavi: http://www.norma.si/e-knjiga. V e-knjigi poiščite svojo težavo in naravno rešitev zanjo.

Nadalje smo vam na voljo v bio prodajalni Norma s pestro izbiro izdelkov v ekološki kakovosti. Najdete nas na Žolgarjevi ulici 18 v Mariboru (zraven magdalenskega Spara), od aprila 2014 pa tudi na Gosposvetski 6 v Ljubljani. Le klik vstran pa smo vam na voljo v največji spletni trgovini v Sloveniji – na naslovu www.norma.si. Veseli bomo vsakega obiska ali kontakta našega novega bio prijatelja!

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi