Domov ZdravjeZdrave novice Zaradi likvidacije družbe Žurnal media d.o.o. je odpovedan »Eko dan z Žurnalom in Toyoto v Lipici«

Zaradi likvidacije družbe Žurnal media d.o.o. je odpovedan »Eko dan z Žurnalom in Toyoto v Lipici«

11 ogledov

ODPOVED »EKO DNEVA Z ŽURNALOM IN TOYOTO V LIPICI«, PREDVIDENEGA ZA SOBOTO, 10. MAJA

Za obiskovalce Lipice bodo v soboto, 10. maja, kljub odpovedi dogodka veljale znižane cene ponudbe Kobilarne Lipica

V Kobilarni Lipica smo včeraj z obžalovanjem sprejeli novico o likvidaciji družbe Žurnal media d.o.o., osrednje organizatorke dogodka »Eko dan z Žurnalom in Toyoto v Lipici«, predvidenega za soboto, 10. maja 2014.

Začetek likvidacijskega postopka družbe Žurnal media d.o.o. je prekinil tudi priprave na izvedbo »Eko dneva z Žurnalom in Toyoto v Lipici«, družba Žurnal media d.o.o. bo o odpovedi dogodka predvidoma še danes obvestila javnost.

V Kobilarni Lipica smo pri projektu »Eko dan z Žurnalom in Toyoto v Lipici« sodelovali kot partnerji dogodka, zato želimo v tej neljubi in nepredvideni situaciji dodatno poskrbeti za izčrpno in pravočasno obveščanje javnosti, še posebno naših cenjenih gostov.

Tako kot vselej smo jim želeli ponuditi svež, vsebinsko bogat in kakovostno izveden dogodek. Po prejemu novice o likvidaciji družbe Žurnal media d.o.o. je bila naša prva in osrednja skrb namenjena zadovoljstvu gostov, zato bomo za obiskovalce, ki so jih pritegnile napovedane vsebine »Eko dneva z Žurnalom in Toyoto v Lipici«, v soboto, 10. maja, zagotovili predvideno ponudbo Kobilarne Lipica po posebno ugodnih cenah, čeprav preostali del napovedanega programa dogodka ne bo izveden.

Željo, da bi se obiskovalci zadovoljni vračali v Kobilarno Lipica, zibelko lipicanske pasme konj, spremlja tudi povabilo, naj se za obisk odločijo v spomladanskih mesecih, ko je Kobilarna Lipica še posebno lepa in prireja vabljiv, pester ter vsebinsko bogat niz prireditev.

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi