Domov ZdravjeZdrave novice Zelena in povezana prihodnost vašega doma

Zelena in povezana prihodnost vašega doma

8 ogledov

V prvem omrežju s paketi NEO Svet prihodnost ustvarjate že zdaj. S super hitrim internetom, obilno mobilno komunikacijo, bogatimi TV-vsebinami, super napravami po svetovnih cenah ter NEO igrami, ki jih lahko igrate kar na svojem televizorju, ste povezani z vsemi vsebinami, ki vas zanimajo. Pametni dom NEO pa skrbi za varnost in varčnost vašega doma.

OBILNA MOBILNA KOMUNIKACIJA, KJERKOLI IN KADARKOLI

Uživajte v pogovorih s prijatelji in družino, pošiljajte si neskončno zabavna sporočila. S paketom NEO Svet do 300 GB podatkov lahko tudi delite med družinske člane.

HITER INTERNET, KI ZANESLJIVO DELUJE

Zagotovite si nalaganje in prenašanje želenih vsebin prek vašega mobitela s hitrostjo do 600/100 megabitov na sekundo.

NAJBOLJŠA TV-IZKUŠNJA* ZA VSO DRUŽINO

NEO vam z naprednimi funkcijami omogoča hitro iskanje z glasovnimi ukazi v slovenščini in vam priporoča najnovejše filme, serije in oddaje. Omogoča vam, da vsebine spremljate do 7 dni nazaj ali pa jih s funkcijo snemalnik posnamete in si jih ogledate v naslednjih 30 dneh.

NEO ima tudi vsebine za otroke, zbrane na enem mestu. Z Otroškim parkom zagotovite otroku vsebine, prilagojene njegovi starosti. Za dodatno varnost lahko poskrbite tudi tako, da za izhod iz Otroškega parka določite PIN-kodo.

NEO IGRE V OBLAKU, IGRAJTE KAR NA SVOJEM TELEVIZORJU

Preizkusite več kot 50 akcijskih, pustolovskih, športnih, otroških in drugih iger, ki jih lahko igrate enostavno na svojem televizorju. Potrebujete le NEO Smartbox, optično povezavo in igralni plošček. Igre so primerne za vso družino in vse okuse. Prvi mesec brezplačno. Da vam ne bo zmanjkalo izzivov, bomo vsak mesec dodali 6 novih iger.

PAMETNI DOM NEO, PRIHODNOST BIVANJA

Pregled nad varnostjo vašega doma na dlani. Tudi ko vas ni doma, preprosto spremljajte dogajanje v svojem domu ali na vikendu prek mobilnega telefona. Na aplikaciji lahko enostavno preverite, če ste ugasnili likalnik ali luči. Vse pametne naprave, ki jih potrebujete za svoj dom, dobite v enem paketu, upravljate pa jih prek ene skupne aplikacije. Preverite ponudbo in opremite svoj dom s pametnimi napravami NEO, ki poskrbijo za varnost in varčnost.

Neo sestrica print v04 rfl RGB flat 16x9-min

Pri Telekomu Slovenije verjamemo, da bi moral vsakdo izkusiti prednost najboljše uporabniške izkušnje. Novim naročnikom zato ob sklenitvi naročnine za paket NEO Svet ponujamo prihranek do kar 276 € prvo leto**.

Za več o drugih naprednih funkcijah, ugodnostih in različnih paketih preverite http://www.telekom.si z veseljem pa vam bomo pri izbiri svetovali tudi na 080 8000.

*NEO dosega najboljši rezultat na elementu »Za uporabnike, ki si želijo najboljšo uporabniško izkušnjo« (vir: raziskava Valicon, spremljanje produktnih znamk, n=1.032, dec 2020).

**Za več informacij o ponudbi obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana

Promocijsko sporočilo

© Vse pravice pridržane | Tridea d.o.o., Podkraj pri Zagorju 3A, 1410 Zagorje ob Savi